Sverige är så himla vackert och mysigt på somrarna. Jag älskar mitt land under månaderna juni, juli och augusti medan resterande månader reser jag hellre iväg till andra breddgrader och fångar värmen. Förra sommaren var jag bortrest nästan hela sommaren, vilket var tur på ett sätt för Sverige hade riktigt dålig väder förra sommaren med massor av regn men det hoppas jag inte bli nu i sommar!

Sveriges 5 Lyxigaste Spa Hotell

Jag hoppas innerligt att Sverige får bra väder i sommar eftersom jag gärna skulle vilja göra en roadtrip och stanna vid på några spahotell runt om i landet som jag länge velat besöka och som jag gärna vill dela med mig av till er resenärer när ni kommer på besök till Sverige!

Här är mina Topp 5 lyxiga Spa hotell jag vill besöka i Sverige i sommar:

Steam hotell

  1. Steam hotell, Västerås

Det nyöppnade hotellet Steam hotell i Västerås är Sveriges nyaste och hetaste hotell som verkligen skulle sätta guldkant på livet! Jag är redan kär i alla bilder jag sett och vill sååååå gärna själv få uppleva en Spahelg här. Det vore rena drömmen i sommar! Deras rooftop med pool och sol hela dagen passar mig perfekt för att inte tala om inredningen som jag älskar! Längtar redan att få komma hit i sommar! Detta Spahotell är ett måste om ni besöker Sverige!

Länk till Steam Hotell hittar du här  Ystad saltsjöbad spa

  1. Ystad Saltsjöbad, Skåne

Om det är något spahotell jag verkligen, verkligen vill prova i sommar är det Ystad saltsjöbad i Skåne. Alltså, det kan nog vara det vackraste jag sett, deras inredning är maritimt, vilket jag älskar och det verkar såååå mysigt och avkopplande här i deras spaavdelning. Jag har bara ätit lunch här men älskar stället redan och önskade innerligt att jag hade stannat en natt. Förhoppningsvis gör jag det i sommar!

Länk till Ystad Saltsjöbad hittar du här  Falkenberg spa

  1. The Retreat Club, Falkenberg Strandbad

Det här är ett exklusivt spa där man börjar spaturen med ett glas bubbel. Hur klockrent är inte det, passar mig perfekt! Här är inredningen av marmor och guldkranar, exakt den inredning jag älskar! Skulle gärna vilja prova deras spa-oas med pool, spabar, utomhusbastu och härliga relaxsängar. Tänk att få vakna upp i deras deluxerum med terrass och börja dagen med en strandpromenad och gå ut på den långa bryggan som finns precis utanför hotellrummet, rena drömmen! Hit vill jag definitivt åka i sommar, kanske fira födelsedagen här vore inte dumt.

Länk till Falkenberg Strandbad hittar du här  Tylösand spa

  1. The Spa, Hotell Tylösand

The Spa hotell Tylösand har fantastisk havsutsikt och en hel del spännande behandlingar som jag länge velat prova. Kommer jag hit vill jag gärna bo i ett deluxerum med havsutsikt och gavelterrass. Alltså wow, tänk att få vakna upp med utsikt mot stranden i sitt eget land – precis det jag älskar! Att sitta på balkongen, dricka en kopp kaffe och blicka ut mot stranden i solnedgången skulle verkligen vara en upplevelse i sommar! Längtar redan till att få besöka detta ställe någon gång!

Länk till Hotell Tylösand hittar du här  Selma spa

  1. Selma Spa, Sunne

Hit vill jag åka för att unna mig det lilla extra som Selma Spa erbjuer där jag kan återhämta mig från mina resor, koppla av och njuta av både träning och spabehandlingar. Vilken lyx det vore för en resebloggare som mig! Skulle gärna ta med mig någon som betyder mycket för mig och bo i deras rymliga etagesvit som har både badkar och balkong, dessutom i två våningar! Vilken lyx!

Länk till Selma Spa hittar du här  Ystad saltsjöbad spa Har du varit på någon av dessa spahotell, vilket du tyckte du bäst om? Följ gärna mina äventyr på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller Youtube här.

Happy Travels!
//Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.