OM MIG

Hej och varmt välkommen till Readyfortakeoff – en reseblogg som fokuserar på lyxresor!

Vill du veta hur du kan resa lyxigt till ett fördelaktigt pris? Hur det är att flyga i Business Class med olika flygbolag eller vilka lyxhotell som är värda att på bo runt om i världen? Eller hur du som solo resenär kan resa lyxigt?

Readyfortakeoff är riktad till dig som vill resa lyxigt, i premium stil och som har råd att åka på resor världen över, oavsett om du reser solo, som par eller som familj. Här hittar du tips på 4-5 stjärniga hotell, tips på uppgraderingar till Business Class när du är ute och flyger och hur du vågar ta steget att resa själv. Readyfortakeoff har växt till att bli en av de mest populära resebloggarna i Sverige!

Vem är Readyfortakeoff?

Charlotte Lundquist heter jag och driver resebloggen www.readyfortakeoff.seJag började Readyfortakeoff som en hobby vid sidan av mitt heltidsjobb och hade det så i flera år tills jag blev sjukskriven i utmattningssyndrom hösten 2017. Istället valde jag att göra om min hobby till mitt egna företag och arbeta heltid med det som är min största passion här i livet- nämligen att resa!

Hösten 2017 sa jag upp mig från mitt välbetalda jobb och nu reser jag som ensam kvinna runt om i världen på heltid istället. Idag är världen min arbetsplats! Du kanske redan följer mina fantastiska resor på Instagram, om inte tycker jag du ska göra det 🙂

Jag skriver och hänvisar endast till de platser, destinationer, flygbolag och hotell som jag själv besökt, flugit med eller bott på. Det är det som skiljer den här resebloggen från många andra, nämligen att jag är transparent i det jag skriver. Det du ser och läser är vad jag har själv har upplevt, ingenting annat.

Flygvärdinna

Jag har tidigare arbetat som flygvärdinna i flera år för både Qatar Airways och SAS (Scandinavian Airlines System) och har tack vare jobbet som flygvärdinna fått se mycket av världen. Trots det har jag fortfarande många platser kvar att upptäcka, därför gör jag det på egen hand nu!

Vill du samarbeta med mig eller marknadsföra dig genom mig är du varmt välkomna att kontakta mig på contact@readyfortakeoff.se eller via kontaktformuläret.

Du kan följa mig via sociala medier här:

Instagram: @readyfortakeofff_  är stället jag dagligen uppdaterar bilder och videor från mina resor världen över.
Facebook: @Readyfortakeofff Här får du mina nya inlägg direkt i din feed plus andra härlig tips från mina resor.
Youtube: Readyfortakeoff – Charlotte för resevideos, vloggar och annat roligt material från mina resor.
Bloglovin: @Readyfortakeoff följ mig här för att aldrig missa mina inlägg som publiceras.

Sommaren 2018 blev jag utnämnd till en av Sveriges 10 Bästa Resebloggare av Skyscanner! Du kan läsa mer om det här 🙂

Isla de Holbox Välkommen till Readyfortakeoff – en reseblogg för dig som vill upptäcka världens mest lyxiga reseupplevelser! 

Happy Travels!
// Charlotte