Få Hjälp av AirHelp Vid Försenat Flyg

Visste du att du kan få tillbaka pengar om ditt flyg är föresenat med mer än tre timmar eller till och med inställt? Om inte, så bör du fortsätta läsa detta inlägg där jag berättar hur du kan få pengar för försenat flyg ersättning. Du kan ha rätt till upp till 600 Euro i ersättning om ditt flyg har blivit försenat eller inställd någon gång under de senaste tre åren!

Airhelp

AirHelp

Företaget AirHelp är världsledande inom flygersättningar och har mer än 6 års erfarenhet av att hjälpa passagerare få rätt mot flygbolagen i form av ersättning för försenat eller inställt flyg. Det är många flygpassagerare som inte har koll på sina rättigheter och som inte vet när de har rätt till kompensation och det är där Airhelp kommer in och hjälper till.

Det enda du behöver göra är att gå in på www.airhelp.com och skicka in en anmälan via deras webbformulär med dina flyguppgifter så att de kan göra en snabb flygkontroll för att se om du har rätt till ersättning, helt kostnadsfritt!

Airhelps kompensationsområden

Det är inte bara vid försenat flyg på mer än tre timmar som Airhelp hjälper till. De hjälper även passagerare med kompensation för:

  • Kompensation för försenat flyg
  • Kompensation för inställt flyg
  • Kompensation för missat anslutningsflyg
  • Kompensation för nekad ombordstigning
  • Kompensation för försenat bagage
  • Kompensation för flygstrejk
  • Kompensation från flygbolaget

Berättigad eller ej till ersättning

Under förutsättning att din flygning är berättigad beror kompensationsbeloppet på tre faktorer:

  • Resans avstånd
  • Om din flygning sker inom EU eller inte
  • Förseningens längd

Airhelp

Vad kostar AirHelp?

AirHelp debiterar inte något för sitt tillhandahållande av Berättigandetjänsten, AirHelp Connect, Informationstjänsten eller de juridiska tjänsterna om dessa inte är framgångsrika. Om AirHelp däremot når framgång med de juridiska tjänsterna och kunden erhåller flygkompensationen tar AirHelp en avgift som kommer att dras av från den flygkompensation som kunden får. Serviceavgiften är 35 % av den mottagna flygkompensationen, inklusive tillämplig moms.

Utrikesdepartementet avråder resor

När UD (utrikesdepartementet)  avråder från resor kan det ha ekonomiska och juridiska konsekvenser för paket/charterresor. Där gäller särskilda regler. Om UD utfärdat en avrådan och researrangören ställer in resan finns möjlighet för resenären att få tillbaka beloppet. Klicka här för att hitta de länder som UD avråder från resor till.

Airhelp har hjälpt över 13 miljoner passagerare runt om i världen och känns väldigt pålitliga så jag kommer definitivt använda mig av Airhelp om mitt flyg blir försenat eller inställt i framtiden! 🙂

Vill du läsa fler restips jag har skrivit på bloggen kan du klicka här för att komma direkt till dem!

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.