10 Beach Clubs Du INTE Får Missa på Bali

Älskade Bali, här finns massor av saker att se och göra för alla åldrar. För er som inte vill besöka Monkey Forest, surfa, eller besöka en av alla fantastiska vattenfall och tempel (du kan läsa alla mina Bali tips här) har jag listat de 10 bästa beach clubsen du absolut inte får missa när du befinner dig på Bali! 🙂

Dessa beach clubs har riktigt bra stämning, härlig musik, god mat och supergoda drinkar för att inte tala om utsikten. Vissa är häftigare än andra men vad de har gemensamt är att stämningen alltid är på topp! Varsågod, här har du mina guldkorn! 😉

Uluwatu

Uluwatu

Beach Club Bali

Seminyak

Potato Head Beach Club

Det här är nog den mest kända på Bali och här har jag varit flera gånger. Det finns tre restauranger att välja på, två barer och en stor infinitypool att hänga i. Kom mitt på dagen eller eftermiddagen men stanna åtminstone till solnedgången för den är magisk härifrån!

Seminyak

Seminyak

Tropicola Beach Club

Tropicola beach club är relativt nyöppnad på Bali och får mig att känna som om jag hamnat på gymnasietiden igen. Räkna med mycket färger, härlig stämning, festglada ungdomar som om det inte fanns någon morgondag!

Seminyak

Canggu

FINNS Beach Club

Här har du en riktigt bra och populär Beach Club som ligger precis vid vattenbrynet där du kan titta ut på surfare och njuta av havsutsikten. Det finns undervattenshögtalare i poolen och du kan lätta pendla mellan att bada i havet och poolen. Denna Beach Club är en stor och mastodant träbyggnad som inte går att missa när du är i närheten. Härifrån du har en riktigt fin solnedgång och en schysst DJ so spelar musik från mitt på dagen ända fram till solnedgången så räkna med dagsfest här!

Finns beach club bali

La Brisa Beah Club

La Brisa ligger på strandkanten av Echo Beach i Canggu som är en av de mest kända stränderna på Bali. Här är inredningen mycket speciell men otroligt charmig och är ett måste måste måste att besöka när du är på Bali! Kom sen eftermiddag och ät middag här och njut av stämningen, musiken och solnedgången.

Canggu

Canggu

The Lawn Beach Club

Här har du en fantastisk beach club med lite mer chillout häng. Ta in olika rätter att dela på till middag och njut av den sköna lounge stämningen som råder. Det här är en mer realax Beach Club som är fantastisk! Nyrenoverad dessutom och det sägs att The Lawn har den bästa platsen för solnedgång på Balis västkust 😉

The Lawn Bali

The Lawn Beach club

Kuta

AZUL Beach Club

Azul beach club är inte som andra beach clubs utan känns mer som ett hotell med stor restaurang som ligger precis på strandpromenaden i Kuta. Kom hit mitt på dagen för att sen avnjuta en middag högst upp i trähuset med fantastisk utsikt över vattnet och solnedgången. Det här är en mer chillout Beach Club om man jämför med de andra men fortfarande bra!

Seminyak

Cocoon Beach Club

Cocoon beach club hittar du på Double six hotell som ligger i närheten av Azul beach club. Du märker direkt när du hittar Cocoon beach club, för det ligger på marknivå vid stranden med öppen insyn till poolen. Här har du en ”vanlig” pool med bra stämning, hög musik och härligt drag!

Cocoon beach club Bali

Cocoon beach club bali

Uluwatu

Oneeighty Beach Club

Det här är en av de allra häftigaste beach clubsen jag någonsin varit på! För att komma in måste du dock ha en bokning annars kan du chansa att komma hit tidigt innan de öppnar för att stå i kö och hoppas att de har platser kvar samma dag. Oneeighty Beach Club ligger högt upp på en klippa med världens häftigaste infinitypool med glasgolv och det är ett stort område att utforska. Denna får du inte missa!

Bali

Uluwatu

OMNIA Cliff Beach Club

OMNIA Beach Club på Bali är perfekt beläget på de fantastiska kalkstensklipporna i Uluwatu och är ett måste att stanna till vid. Kom hit när de öppnar för det kommer bli fullt! Kan du, så boka gärna plats innan för det är så populärt. Här är det en skön dagsfest men på ett lugnt sätt, mer relax dagsfest kan man säga. Hela stället är riktigt coolt och man blir fascinerad att det finns sådan här häftiga ställen. Här har du panorama utsikt över hela Indiska oceanen som du kan njuta av från en 80 meters platå. Denna Beach Club är enormt stor och bara så jädra cool! Glöm inte att ta en drink på CUBE Bar som har världens häftigaste WOW faktor!

Omnia beach club Bali

The Rock Beach Club

The Rock beach club eller Rock bar som många säger är bland det coolaste jag varit på. Det här stället är speciellt och riktigt läckert! Det ligget högst upp på en klippa längst med området Jimbaran. Rock Bar Bali är allmänt känd som en av världens mest populära solnedgång-, cocktail- och underhållningsplatser. Kom hit sen eftermiddag, ta ”hissen” ner till klipporna och njut av hur häftig denna Beach Club är. Det finns massor med plats då stället tar upp till 650 gäster. Perfekt för en romantisk solnedgångsupplevelse! Det här är definitivt ett måste att komma hit och är dessutom en av mina favorit beach clubs! 😉

Uluwatu

Uluwatu

Mina favorit beach clubs på Bali:

Om jag måste välja tre stycken beach clubs du bara absolut inte får missa på Bali och som är mina favoriter så är det:

1. La Brisa beach club

2. Oneeighty beach club

3. The Rock beach club

The Rock Bali

Har du varit på någon av dessa beach clubs? Vilken är din favorit? 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.