20 Saker Du inte Visste om Mig

Jag får en del mail från er läsare som vill veta mer om mig och vem jag är som är personen bakom Readyfortakeoff.se. Därför tänkte jag skriva 20 saker du inte visste om mig och hoppas du som läsare lär känna mig lite bättre! 🙂

readyfortakeoffHär kommer 20 saker du inte visste om mig (Readyfortakeoff)

Nr 1-5

1. Jag har studerat Magisterprogrammet på Lunds Universitet till Civilekonom
2. Jag har bott i Shanghai 6 månader som utbytesstudent och pluggat på Fudan University
3. Jag har besökt 51 länder och 97 städer runt om i världen (Du kan läsa mitt inlägg om det här)
4. Min största dröm är att ta pilotcertificat!
5. Jag är mer en sol och bad människa än vinter och skid människa. Jag älskar när det är varmt och skönt och jag kan klä mig i klänningar och gå barbent.

flygcertifikat

Nr 6 -10

6. Jag är en väldigt ordningsam och strukturerad person. Jag har helt enkelt stenkoll på mina saker. Våga inte röra till det för mig 😉
7. Jag har alltid en buck up plan när jag är ute och reser ifall något händer
8. Jag tycker om att resa själv då jag får se och göra saker som står på min Bucketlist och ingen annan tar min tid ifrån mig. Jag kan fotografera något så länge jag vill utan att någon annan säger till mig, älskar det!
9. Jag kan sitta i timmar och planera resor framöver, lägga upp resplaner och researcha allt möjligt inför den resan. Oj vad tiden går fort då!
10. Jag har jobbat som resesäljare på Resebyrån Solresor under tiden jag pluggade till Civilekonom Myanmar

Nr 11 – 15

11. Jag lägger hellre pengar på resor än på restaurangmiddagar och mat generellt.
12. Jag har skrivit en bok som jag vill publicera någon gång. (vet bara inte riktigt hur man gör men det är på min bucketlist!) 13. Jag är uppväxt i en flygfamilj med mamma som flygvärdinna och pappa som flygkapten, därför har jag rest i hela mitt liv sen jag föddes. Jag har mina föräldrar att tacka för mitt stora reseintresse!
14. Jag är en otroligt social person som älskar att ha människor omkring mig. Jag har svårt för att vara ensam. Jag tycker om att känna att det finns människor omkring mig och har inga problem att ta kontakt med nya människor jag inte känner. Vill gärna vara ”vän med alla”.
15. Jag kan sitta på en flygplats i många timmar och bara stirra på flygplan, människor och allt som händer runt på en flygplats. Det är bland det bästa jag vet. Åker gärna ut i lite väl god tid till flygplatsen när jag ska ut och resa 🙂 safari

Nr 16- 20

16. Jag älskar att åka på Safari, har gjort det flera gånger i SydAfrika och vill göra det många, många gånger igen! Är bland mina bästa reseminnen! Vill gärna pröva safari i Kenya, Tanzania och Botswana.
17. Jag är en flygplansnörd. Jag pluggar gärna flygplansmodeller för att lära mig hur man skiljer på de olika typerna. Tur jag har jobbat inom flyg!
18. Jag vill ALLTID ha fönsterplats när jag reser för att kunna fotografera utsikten. Får jag inte fönsterplats på flygplanet blir jag på riktigt sur och försöker byta plats. Jag gillar att se och känna känslan när flygplanet lyfter.
19. Jag arbetar som Customer Success Manager på ett startup bolag där jag har hand om företagets befintliga kunder och skapar långvariga relationer mellan kunden och företaget. Hur kul som helst! Passar mig som är en social person!
20. ÄLSKAR att resa! Min stora dröm i livet är att jobba inom resebranschen igen där resande ingår i jobbet! flygplanNu har du fått reda på lite mer information om vem jag är! Har du fler frågor, ställ dem gärna! 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

10 Comments

 1. Åh rolig läsning! Kul med din fascination för flygplatser, det är ett ställe jag ofta tycker är rätt jobbigt att befinna mig på även om jag älskar att resa!

 2. Tack! Ja tyvärr är det många som inte tycker om flygplatser för att det är så stressigt också, tur att vi är olika 🙂

 3. Kul att läsa! Jag råkar ofta ut för att få sitta vid nödutgången. Där brukar jag sitta och ha fantastisk utsikt som jag VILL fota – men eftersom man inte får ha handbagaget framför sig vid nödutgångsplatserna så ligger kameran alltid just då i hatthyllan… aaaahhh!

 4. Det är något med flygplatser, oftast en kärlek men som alltid med de man tycker om så är det inte alltid ett klanderfritt förhållande. Kan seriöst gå bananas på dem ibland.

 5. readyfortakeoff Reply

  Haha jasså, då får du börja ha kameran runt halsen framöver när du ska ut och resa @Freedomtravel 🙂

 6. readyfortakeoff Reply

  Hahaha jag förstår precis vad du menar @Dryden! Håller med dig! 🙂

 7. Totally feel you on point 9 😉 I also love travel research and can sit for hours finding places to go and photograph, food I want to try and so on 😉
  Lovely blog by the way, wish I was better at swedish;)
  Nikoline

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.