7 Beach Clubs i Dubai Du Inte Får Missa 2020

Dubai har många beach clubs eller strandklubbar som det också kallas där man tillbringar en lyxig dag i solen i en solsäng eller solbädd vid poolen/ stranden och njuter av skön klubbstämning, god mat och schyssta drinkar! Att hänga på en Beach Club är något jag älskar att göra och speciellt i Dubai som erbjuder riktigt häftiga beach clubs och där man kan dansa barfota i sanden 🙂

I det här inlägget delar jag med mig av tips på de bästa beach clubs Dubai har att erbjuda just nu! Så missa inte att besöka någon av dessa beach clubs nästa gång du är i Dubai och vill ha en annorlunda med härlig upplevelse!

Dubai

Bästa Beach Clubs i Dubai 2020

Nikki Beach Club Dubai

Mitt favoritställe runt om i världen är Nikki Beach Club och den i Dubai är riktigt schysst. Deras koncept är att ha helvit inredning och stilrena solsängar, en stil jag älskar! Här har du underhållning hela dagen och Nikki beach i Dubai erbjuder solsängar vid poolen och stranden men de har också solstolar i poolen, samt mat och dryck, lugn musik och fantastisk service. Det här är helt klart ett av Dubais bästa beach club!

Zero Gravity Dubai

Med strand, trädgård, lounge och restaurang, finns det verkligen något för alla på Zero Gravity Beach Club. Lokalen har utsikt över landningszonen för de som väljer att hoppa fallskärm från Dubai Skydive. Kom hit mitt på dagen och stanna till kvällen för då övergår dagsfesten till riktigt dansfest. Det här är verkligen en favorit och ett måste att besöka!

Summersalt Beach Club Dubai

Summersalt är Dubai nyaste och lyxigaste Beach Club som ligger i Jumeirah Al Naseem hotellet, i Madinat området. Här erbjuds avslappnande solstolar, tillgång till pool och strand och god mat som inspireras av den gamla kryddvägen. Du får dessutom en riktigt häftigt utsikt över Burj Al Arab. Det här är ett måste att hänga vid om du vill lyxa till din semester i Dubai!

Eden Beach Club

Eden beach club är en relativt nyöppnad strandklubb som ligger ute på plamen. Att hänga här innebär att du har allt du kan önska dig, nämligen stämningen, inredningen, läget, musiken, utsikten, maten ja allt! Hit är ett måste att åka till och spendera en dag! Ett riktigt läckert ställe faktiskt!

Barasti

En av de kanske mest populära och välkända Beach Cluben i Dubai heter Barasti och ligger i Le Méridien Mina Seyahi Beach Resort på flera våningar och här får man ta del av både livemusik och sport på storbildsskärmen. Barasti är definitivt det ställe som man ska gå till om man vill ha en rolig dag eller kväll. Det är en bra plats för att både mingla med andra resenärer och lokalbor. Känns lite mer ungdomligt här medan exempelvis summersalt känns mer moget. Här är det även gratis inträde!

Blue Marlin Beach Club

Blue Marlin beach club ligger en bit utanför Dubai men är ett av de bästa ställena i Dubai. Här får du en härlig Ibiza anda med skön strandvibe som byts ut mot riktig feststämning framåt eftermiddagen och när solen börjar gå ner. Blue Marlin Dubai Beach Club har definitivt skön avslappnad stämning och bra musik samt erbjuder god mat dag som natt samt solstolar vid poolen och en riktigt bra strandfest! Hit ska du komma en fredag för bäst feststämning och lördagar om du vill ha en avslappnad, skön brunch tillställning. Vill du festa på en Beach Club i Dubai är det hit du ska komma en fredag!

Azure Beach Club Dubai

På hotellet Rixos Premium Dubai JBR hittar du Azure Beach Club som är ett av Dubai nyaste strandklubb. Här hänger du vid poolen eller badar med deras flytande enhörning som är populär. Här är det avslappnad atmosfär och även familjevänligt. Solbäddarna ligger på en liten platå en bit in i poolen vilket gör att det känns som man ligger i poolen. Perfekt att spendera en solig dag här och speciellt för dig som gillar asiatisk mat. Läget är perfekt, precis bredvid JBR:s The Beach i Dubai Marina. På måndagar och tisdagar är det gratis inträde för de 100 första tjejerna dessutom!

Dubai

Vill du läsa alla mina Dubai tips hittar du dem genom att klicka här:

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.