Jag tycker om att resa i stil och gillar därför att klä upp mig när jag ska ut och resa. Likaså är det viktigt för mig att mina väsentligheter jag har med mig på resorna är i samma stil som mig själv. Därför kommer här 7 lyxiga väsentligheter jag själv använder mig av och som jag rekommenderar att ha med på resan om du vill som mig, resa i stil!

Qatar Airways

Mina 7 Lyxiga Väsentligheter Jag har När Jag Reser

Louis Vuitton Passfodral

Eftersom passet är det mest väsentliga att ha med på resan, varför inte ha ett snyggt passfodral till? Personligen använder jag mig av Louis Vuittons passfodral som är stilrent, snyggt och exklusivt.

Passfodral från Louis Vuitton

Passfodral från Louis Vuitton

Resväska från Brookstone

När jag reser i endast handbagage har jag lätt för att fylla min väska och då vill jag helst rulla den istället för att släpa på den, speciellt om jag ska gå långt. Jag använder mig av Brookstones riktigt stilfulla och eleganta rullväska och passar perfekt i hatthyllan ombord på flyget. De har många modeller och färger att välja mellan och kvalitén är fantastisk!

Resväska från Brookstone

Läppbalsam från BlackJack

Alltid när jag reser får jag torra läppar men åtgärdar det med JackBlacks magiska läppbalsam. Liten och praktisk väsentlighet att ha med i fickan eller handväskan som passar till både honom och henne. Jag har testat många läppbalsam men den här är helt klart den bästa för mina läppar och kan starkt rekommendera den!

Läppbalsam från Jackblack

Mulberry necessär

Alla behöver vi en necessär när vi är på resande fot och vad passar inte bättre än att använda Mulberrys fina och supersnygga necessär! Finns i flera storlekar beroende på hur länge du är borta. Jag kunde inte låta bli än att investera i både en stor och en liten då jag har olika mycket toalettartiklar med mig beroende på hur lång min resa är. Denna modell använder jag mest på mina resor och är perfekt i storlek.

Necessär från Mulberry

En lyxig Weekend bag

I många år har jag rest med min Louis Vuitton weekend väska som jag fullkomligt älskar då den är perfekt i storlek och får plats med det allra nödvändigaste jag behöver ha med mig på en resa. Dock brukar jag nuförtiden försöka resa i endast handbagage och då får det helst bli en rullväska (eftersom jag lyckas packa med mig så mycket) men om jag checkar in ett bagage och har ett handbagage tillgodo använder jag mig av Louis Vuittons weekend väska. Investera i en weekend väska som har både kvalité och stil men som också rymmer dina snyggaste kläder och skor. Louis Vuitton har flera modeller för både honom och henne.

Weekend bag från Louis Vuitton

Rayban solglasögon

Solglasögon är ett måste på resan! Jag använder mig själv av både Rayban och Gucci solglasögon på mina resor, då jag tycker dom passar till alla mina outfits. Det finns massor av märken och modeller att välja mellan därute så se till att välja ett par som passar dig och din stil.

Lutande tornet i Pisa

Florens, Italien

Gucci sneakers

Skor att gå runt i behöver vi alla när vi upptäcker nya städer och är bland det mest väsentliga att ha med i väskan. Åker jag till en storstad får dessa Gucci sneakers hänga med mig som jag fullkomligt älskar och passar perfekt till en weekendresa eller om du ska gå på ett evenemang!

Formel1 i Abu Dhabi

Vill du ha mer packningstips eller andra restips kan du läsa mer inlägg här. Annars kan du följa mig på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller via Youtube här.

Happy Travels!
// Charlotte

4 Comments

  • Charlotte Lundquist Reply

   Eller hur Isabelle! 🙂 Jag älskar den!!

 1. Mitt bästa tips finns inte ens med här… Bose QC20 hörlurar, Blockerar lätt ut allt ljud och går att sova med. Bästa investeringen någonsin. Inget oljud från medpassagerare eller flygplansmotorer.

  • Charlotte Lundquist Reply

   Tack Anna! Jag har dom hörlurarna också har redan tipsat om dom sedan tidigare här på bloggen! 🙂 Helt klart mitt bästa köp också! 😀

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.