I samarbete med Flightright 

Som heltidsresenär har det hänt mig att mitt flyg blivit både försenat men också inställt och jag stått där på flygplatsen och undrat ”vad gör jag nu?” Oftast har flygförseningen inte varit mer än någon timme men däremot har jag varit med om att mitt flyg blivit inställt, vilket gjort att jag missat mitt nästkommande flyg för den resan. Då vände jag mig till Flightright för att få ersättning.

Qatar Airways

Thai Airways

Använd Dig av Flightright vid Försenat Flyg

Att vara med om ett försenat eller inställt flyg som är ännu värre är inget roligt, det vet alla som varit med om det. Däremot kan du vända din negativa upplevelse till något positivt genom att ansöka om att få ersättning för ditt inställda flyg i efterhand. Det gjorde nämligen jag genom Flightright som tog hand om och skötte mitt ärende jämtemot flygbolaget.

Vad är Flightright?

Flightright är ett företag som specialiserat sig på att erbjuda resenärer hjälp att få kompensation när flyg blivit försenat eller inställt. De sköter hela processen åt dig och du slipper därmed att anlita en egen advokat. På sin hemsida (www.flightright.se) finns all information du behöver veta när det kommer till inställt eller försenat flyg samt vilka regler som gäller.

Hur använder jag Flightright?

Genom att gå in på Flightrights hemsida www.flightright.se fyller du snabbt och enkelt i dina uppgifter och sen sköter flightright resten. De agerar som tredje part mot flygbolaget och du slipper problemet. Dock kan du endast ansöka om kompensation om flyget är mer än 3 timmar försenat eller inställt. Det är helt gratis att skicka in din ansökan på Flightrights hemsida, däremot tar Flightright ut en avgift om du vinner ärendet.

Glöm inte att….

Ifall du blir försenad eller ditt flyg blir inställt och du inte får med dig din resväska kan det vara bra att ha ha packat ner en extra uppsättning kläder och annat ”bra att ha” i ditt handbagage varje gång du reser. Mer om vad jag rekommenderar att ha i ditt handbagage kan du läsa om i det här inlägget. 

Air Baltic

Air Berlin

Har du varit med om ett inställt flyg, fick du ersättning för det?
Du kan följa min äventyr på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller via Youtube här.

Happy Travels!
// Charlotte

1 Comment

  1. Pingback: Flight delay? How to cope with it. Helpful tips how you get money back.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.