I reklamsamarbete med Bon Voy Bags.

Bästa Staycation Necessären Kommer från Bon Voy

När jag har åkt runt på mina staycations runt om i Sverige denna sommar har jag alltid haft med mig min staycation necessär som kommer från Bon Voy bags och är i perfekt storlek för det jag behöver för just en övernattning eller två.

Jag älskar att kunna stötta svenska entreprenörer och Bon Voy är ett svenskt företag, grundat av två systrar som kommit på denna briljanta idé för oss som reser mycket och använder en necessär på varje resa som lätt blir smutsig efter ett tag. De har verkligen lyckats hitta en produkt som är både stilren och funktionsmässigt helt fantastisk och är dessutom unisex!

BonVoy

BonVoy

Bon Voy necessär

Så vad skiljer denna necessär från alla andra? Jo det är nämligen så att man kan ta ut själva innnefodret i necessären och tvätta det då det lätt blir smutsigt, iallafall när jag har smink eller tandkräm där i. Mina sminkborstar har en tendens att färga av sig och därför gör det inget att de ligger i denna necessär från Bon Voy då jag vet att jag kan ta ut innefodret och tvätta det i 40 grader, smart va!

BonVoy

BonVoy

Lyxig necessär

Dessutom får du necessären i en fin påse som kommer med som du kan använda till annat. Jag använder den till exempel och lägger underkläder i när jag reser, vilket är en perfekt storlek till det! Men du kan också använda den som skopåse om du inte vill ha den till din necessär. Det kändes verkligen lyxigt när jag öppnade paketet och såg att necessären låg inlindad i en fin tillhörande påse!

BonVoy

3 storlekar och flera färger

Bon Voy bags har tre storlekar på sina necessärer:

  1. Staycation Cosmetic bag small (denna har jag)
  2. Weekend Toiletry bag medium
  3. Getaway Necessär Large 

Det fiffiga med denna necessär är att oavsett storlek kan du skräddarsy din egen necessär efter olika färger. Du kan antingen ha samma färg på själva necessären i sig som innefodret eller variera dig med en färg på innefodret och en annan färg på själva necessären.

BonVoy

Bon Voy Bags

Det finns tre färger att välja mellan på själva necessären och det är Brun, Svart eller ljusbeige medan innefodret finns flera färger att välja mellan. Min staycation necessär har jag i ljusbeige och innefodret i grönt för jag tycket det var en riktigt snygg kombination! Dessutom är de tillverkade i 100% vegansk material!

BonVoy

BonVoy

Det här är verkligen ett nytt sätt att använda sin necessär på, något jag verkligen gillar som reser mycket!

BonVoy

BonVoy

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.