SAMARBETEN

SAMARBETEN MED READYFORTAKEOFF

Readyfortakeoff är en reseblogg som är inriktad på lyx och premiumresor världen över, oavsett om du reser som par, familj eller som solo resenär. Den riktar sig till personer som helt enkelt vill sätta guldkant på sina resor och som vill resa med stil och klass. Sedan etableringen har Readyfortakeoff byggt upp en global publik med läsare runt om i världen på både bloggen och sociala medier.

Readyfortakeoff flyger mestadels i Business Class med diverse olika flygbolag, bor på exklusiva hotell samt delar med sig av egna reseguider och personliga tips världen över.

Tack vare målmedvetet arbete med sociala medier, kontaktnät samt resor på heltid har Readyfortakeoff blivit en av Sveriges främsta resebloggar. Det är här du hittar det bästa som reseindustrin har att erbjuda!

Sommar i Sverige

Nu när vi inte får resa utanför Sveriges gränser längre, kommer jag istället att utforska Sveriges olika städer denna sommar. Är du intresserad av att samarbeta med mig gällande hotell, SPA, restaurangupplevelser, utflykter eller andra typer av upplevelser får du gärna höra av dig för ett potentiellt samarbete då jag kommer befinna mig i Sverige hela sommaren 🙂

Utmärkelser:

  • Årets Svenska Reseprofil 2019 

  • Skyscanners Topp 10 Bästa Resebloggare 2018

  • Finalist Momondo Open World Awards 2018 

Vill du samarbeta med mig?

Om du är intresserad att samarbeta med Readyfortakeoff kan vi göra det på flera olika sätt:

  • Sponsrat inlägg

Jag skriver ett blogginlägg som visar er produkt, tjänst eller kampanj. Inlägget har ett högkvalitativt innehåll med värde för mina läsare. Vill ni att jag publicerar er produkt, tjänst eller kampanj på mina sociala medier också går det naturligtvis bra.  

  • Reklamsamarbete

Vi kommer överens om 1 – 3 st inlägg över en tidsperiod på antingen bloggen, sociala medier eller båda delarna. Det ska passa oss båda där jag på olika kreativa sätt visar fördelarna med ert företag, tjänst eller produkt och där ni har stora möjligheter att skräddarsy fokus och budskap samt positiv exponering under perioden. Ett samarbete över längre tid knyter starka band mellan ert varumärke och mina läsare runt om i världen. 

  • Influencer – samarbete

Det här alternativet är för dig som älskar Readyfortakeoff och vad varumärket står för, det vill säga kvalitet, lyx och stil. Här bygger vi tillsammans ett långsiktigt samarbete med mig och mina läsare över en längre tid. Likaså här kommer vi överens om det sker via bloggen, sociala medier eller båda delarna. På det här sättet ska skapar ni en trovärdig, kostnadseffektiv och värdefull influencer- marknadsföring. Vi skräddarsyr detta samarbete tillsammans!

  • Föreläsningar

Jag föreläser om mina resor som ensamresande kvinna, hur man vågar ta steget till att resa helt själv, oavsett om du är man eller kvinna, vad det innebär samt massor med praktiska tips! Jag inspirerar hur man vågar ta det där steget att säga upp från en trygg arbetsplats till att inte veta hur nästa dag ser ut.

Jag föreläser hur jag lyckas resa i lyx till fördelaktiga priser, likaså hur du lyckas bo på lyxhotell till minimal kostnad. Är du intresserad av att höra mig föreläsa inför elever, klasser, grupper, evenemang, konferenser, mässor eller något liknande delar jag mer än gärna med mig av mina erfarenheter! Readyfortakeoff finns till för att inspirera andra att våga genomföra sina drömmar!

Algarve, Portugal

Readyfortakeoff som varumärke

Jag prioriterar mina läsare och mitt varumärke samt trovärdigheten som resebloggare och entreprenör. Allt som publiceras av mig på www.readyfortakeoff.se och alla betalda samarbeten ska vara av relevans och intresse för resor och upplevelser.

Eftersom jag har en nära relation till mina läsare och följare har de ett stort förtroende för mig vad jag publicerar. Detta ger högre engagemang och en positiv upplevelse hos mina läsare än vad du får genom annan reklam. Eftersom jag har rest i över 10 år som solo resenär har jag skapat ett högt förtroende och starkt personligt varumärke. Därför tar jag betalt för alla mina samarbeten, oavsett vilket alternativ ni är intresserade av.

Kontakta mig

Låter detta intressant är ni varmt välkomna att höra av er till mig på contact@readyfortakeoff.se så kan vi prata om hur jag kan främja just ert varumärke.

Sociala medier

Här hittar du även mig i olika social medier:
Instagram: @readyfortakeoff.se
Facebook: Readyfortakeofff
Bloglovin: Readyfortakeoff
Youtube: Readyfortakeoff – Charlotte 

Jag ser fram emot att höra från er!

Happy Travels!
// Charlotte