I samarbete med KLM. 

Drömmen Om Att Flyga med KLM

På min Bucketlist finns en speciell destination som jag länge drömt om att åka till och som jag fortfarande drömmer om. En vacker dag ska den destinationen bli till verklighet. Jag pratar om Maho Beach på St Maarten!  

Min dröm att flyga med KLM

 

Flygnörd som jag är, skulle det vara rena drömmen för mig att stå på Maho strand och se flygplanen passera ovanför mitt huvud och landa på flygplatsen bara några meter från stranden. Min stora dröm är att bland dessa flygplan få se KLM´s Boeing 747 också kallad ”jumbo” starta och landa. Vilken lycka det skulle vara men inte allt för länge sedan slutade KLM flyga just med jumbon till St Maarten och flyger nu med en Airbus 330.

För mig spelar det ingen roll, jag skulle älska att få flyga med KLM till St Maarten och själv få stå på stranden och uppleva dessa magiska inflygningar! Just därför blir jag efter att ha sett denna video från KLM än mer sugen på att planera en resa dit. Det blir min nästa destination för mig att bocka av på min bucketlist. Jag har aldrig flugit med KLM tidigare, men vill definitivt flyga med dem och då gärna till St Maarten.

Har du flugit med KLM, vad tyckte du?

Flyg försiktigt!

/ Charlotte

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.