I samarbete med Emirates Airlines. 

Flyg Med Emirates Till Australien och Asien!

Alltså HUR sugen blir man inte av att resa med Emirates när de med sin nya kampanj vill lyfta sina långdistans flygningar till Australien och Asien! Jag har själv flugit med Emirates Airline och kan starkt rekommendera dem som flygbolag!

Flyg Med Emirates Till Australien och Asien!

I Australien finns så mycket sevärdheter och det finns något att göra för alla. Oavsett om du vill surfa och bada på Bondi Beach, upptäcka det kulturella i Sydney och Uluru där Ayers Rock finns, strosa runt i Melbourne eller snorkla på Barriärrevet så har du kommit rätt. När du ändå är i Australien, varför inte upptäcka kängurur och Koalor, superhäftigt! Du kan även åka till västkusten till staden Perth och upptäcka deras Pinnacles ute i öknen och åka snowboard på sanddynorna.

Australien är landet med stort A! Här finns det mycket att se och göra, det kan jag lova! Jag har själv varit i Sydney, Melbourne, Brisbane, Uluru, Perth, Byron Bay, Surfers Paradise och Alice Springs och kan starkt rekommendera att åka till Australien. Likaså har jag också varit i Vietnam, Thailand, Malaysia, Kina och Myanmar i Asien och är mist lika häftigt det! AustralienAustralien Med Emirates kan du flyga till bland annat Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth och Sydney. Boka dina flygbiljetter till Australien och Asien med Emirates Airline här!

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.