Hamad International Airport i Doha, Qatar

Då har min vecka kommit till sitt slut och det är dags att åka hem till Stockholm, Sverige igen. Det har varit lugna, sköna dagar i värmen. Ni är flera som har frågat efter vad man kan se och göra i Doha, Qatar så jag håller på att göra en Doha guide till er som kommer snart här på bloggen! 🙂

Qatar Airways

Hamad International Airport i Doha, Qatar

När man reser som standby passagerare får man oftast vänta tills alla har checkat in och det är 1 timmar kvar tills avgång. Jag som alltid är ute i god tid har då en hel del ”dötid” att spendera på flygplatsen, vilket inte gör mig något alls. Jag går gärna runt och spanar flygplan och väntar tills tiden är inne för mig att se om det finns någon plats kvar till lilla mig 🙂 Här befinner jag mig på Hamad International Airport (HIA) i Doha, Qatar. Qatar Airways Qatar Airways

Jag fick en plats! Så glad för det!

Qatar AirwaysDohaDohaQatar Airways

Fönsterplatsen är min favoritplats ombord. Jag tycker om att fotografera andra flygplan jag ser ut i fönstret och känslan när man tar takeoff blir speciell när man sitter och tittar ut samtidigt. Tycker inte ni det?

Qatar Airways

Taxar ut på startbanan på Hamad International Airpot (HIA). Jag flyger direktflyg från Doha till Stockholm och tar ca 6 timmar med Qatar Airways Boeing 787 (dreamliner).

Qatar AirwaysQatar AirwaysDoha Jag tackar Doha för denna gång, vi ses snart igen! Glöm inte att kika in här för snart kommer min Doha guide som ni har efterfrågat!

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.