Under min vistelse i Nice, Frankrike bodde jag på Radisson Blu Hotell som ligger på Promenade des Anglais, precis längst med strandkanten. Ett riktigt toppenfräscht och schysst hotell jag verkligen kan rekommendera att bo på. Dessutom är ni många som undrar varifrån den här bilden är tagen och det är faktiskt från hotellets takterrass. I det här inlägget recenserar jag hur det är att bo på Radisson Blu Hotell i Nice på Franska Rivieran.

Nice, Frankrike

Radisson Blu Hotell i Nice, Frankrike

Med en fantastisk utsikt, underbart poolområde och nära till stranden ligger Radisson Blu hotell i Nice. Det tar inte mer än ca 5 – 7 minuter att åka med taxi från flygplatsen men räkna med dyrbara minuter. Taxi från flygplatsen till hotellet kostar 20 Euro och från hotellet tillbaka till flygplatsen gick det på 25 Euro.

Radisson Blu hotell Nice, Frankrike

Radisson Blu hotell Nice, Frankrike

Privat strand

Radisson Blu hotell har egen privat strand där du får tillgång till hotellets egna solstolar och du kan bada i havet och även äta både lunch och middag här på stranden utan att bli störd. Känner du hellre för att ligga vid hotellets pool hittar du den på 7:e våningen med en takterrass som har utsikt över hela Nice. Fantastiskt vackert och perfekt att koppla av med en eftermiddagsdrink här! Hit upp är ett måste att komma till, även om du inte bor på hotellet 🙂

Radisson Blu Nice

Radisson Blu hotell Nice, Frankrike

Rummen

Jag uppgraderade mitt rum och fick en svit med balkong och utsikt över havet. Rummet hade riktigt sköna sängar då jag fick en Queensize säng. Dessutom är badrummet både stort och fräscht, något som jag tycker är viktigt att ha när jag bor på hotell.

Radisson Blu Nice

Radisson Blu Nice

Frukost

Frukost ingick i min bokning och hade ett stort, välfyllt frukostutbud för alla smaker och åldrar. Allt från ägg och bacon till pannkakor och asiatisk frukost. Du kan även beställa omelett om du så önskar. De har även en trevlig uteplats att sitta vid när solen är framme och vädret tillåter, något jag försöker göra varje gång jag bor på det här hotellet.

Radisson Blu Nice

Radisson Blu Hotell i Nice är ett av mina favorithotell. Det ligger mitt på stranden och många bussar går förbi här. Dock ligger Radisson närmre flygplatsen än stan, varpå jag rekommenderar att ta bussen in till city. Jag promenerade och det tog ca 35-40 minuter till gamla stan så det är en liten bit att gå.

Jag kan absolut rekommendera Radisson Blu hotell till 100% att bo på när du vistas i Nice. Personalen är väldigt trevliga och mycket hjälpsamma, något jag uppskattar. Det bästa av allt är hotellets pool och takterrass som är ett måste att besöka!

Radisson Blu Nice

Radisson Blu hotell Nice, Frankrike

Har du bott på Radisson Blu Hotell i Nice, vad tyckte du?
Om du vill veta vad du kan se och göra i Nice har jag skrivit ihop min egen resguide på 10 måsten när du åker till Nice som du hittar här. 

Nice, Frankrike

Radisson Blu hotell Nice, Frankrike

Du kan följa mina äventyr på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller via Youtube här.

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.