I annonssamarbete med Kreditkortguiden. 

Kreditkortguiden – Jämför bästa kreditkortet 2021

Som ni vet älskar jag att samla poäng med kreditkort som i sin tur kan leda till gratis resor om man använder sina kreditkort på rätt sätt, vilket har hänt mig flera gånger. Varje år jämför jag nämligen vilka kreditkort det finns på marknaden och vad som passar mig bäst utifrån mitt levnadssätt, vilket jag rekommenderar att du också gör när du reser och kan göras exempelvis här.

Kreditkortguiden

Jag använder mig utav kreditkortguiden som hjälper mig att hitta och jämföra de bästa kreditkorten som finns tillgängliga på marknaden i Sverige 2021. Här hittar du både villkor och förmåner hos de olika kreditkorten och de hjälper dig att hitta det kreditkort som passar just dig genom att tydligt visa kreditkortens skillnader. Kreditkortguiden är helt opartisk och vill hjälpa svenska privatpersoner att hitta det bästa kreditkortet med matnyttig information och användarvänlig jämförelsetjänst.

Bonusresor

Jag har tidigare skrivit om hur jag samlar och bokar gratis resor tack vare mitt kreditkort som du hittar HÄR men också tips på hur du kan tjäna poäng utan att flyga som du hittar HÄR. Perfekt att läsa på nu inför att reserestriktioner förhoppningsvis lättar till sommaren och vi kan resa som förut igen! 🙂

SAS Business Class

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.