I reklamsamarbete med DISP. 

Naturliga Hårvårdsprodukter från DISP

Disp är ett svenskt företag med ursprung från Norrland som erbjuder naturlig hårvård och styling. Alla produkter är utvecklade samt producerade i Sverige och är dessutom veganska. Dessa produkter har följt med mig på mina staycations under sommaren och kan varmt rekommenderas! 🙂

Disp

Disp

DISP produkter

När jag reser brukar jag alltid locka mitt hår eller styla till det för att känna mig fin men oftast åker mina lockar ur lika snabbt och jag har rakt hår igen. Men nu har jag äntligen hittat en lösning på det! Alla produkter från DISP är veganska, parabenfria och ingen produkt eller råvara är testade på djur, vilket jag tycker är jättebra! Det finns en hel del att välja på inom hårvård och styling från Disp för både män och kvinnor och du hittar alla produkter HÄR.

Disp

Mina produkter från DISP

De produkter jag använder mig av från DISP är:

  • Shape Hårspray är designad för att hålla frisyren hela dagen. Spraya, definiera och fixera. Shape tar kontroll över frisyren och blir inte mjölig i håret eller på kläderna när den borstas ut. Paraben och sulfatfri. Dessutom luktar den himmelskt god!
  • Schampot är ett sulfat och parabenfritt shampoo som både bygger volym och vårdar håret. Innehåller pantenol som tillför fukt samtidigt som det ger fyllighet och glans. Innehåller UV-skydd.
  • Conditioner är ett sulfat och parabenfritt volymbalsam som mjukgör och reder ut utan att tynga ner. Innehåller pantenol som tillför fukt samtidigt som det ger fyllighet och glans. Innehåller UV-skydd.
  • Dry Schampo Blonde fräschar upp ditt hår mellan tvättarna, eller för att helt enkelt ge ditt redan nytvättade hår mer volym. Parabenfri.
  • Beach spray ger den saltstänkta känslan som efter en heldag på stranden. Håret blir lättare att styla, håller formen längre och du får volym som sitter. Innehåller olika salter, sorbitol som återfuktar och pantenol som skyddar mot slitage.

Disp

Disp

Disp

Disp

Jag har aldrig haft en så bra hårspray som denna från DISP och då har jag provat många i mitt liv. Denna gör att mina lockar eller min volym på håret faktiskt håller hela dagen och försvinner inte så fort jag går utanför dörren, vilket är precis det jag har efterfrågat på marknaden! 🙂

Disp

Vill du läsa mer om DISP och alla deras produkter hittar du en direktlänk till deras hemsida HÄR. Vilka produkter får följa med på din resa? 🙂

Happy Travels!
//Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.