Min Flygning med Thai Airways Från Singapore Till Bangkok

Tack Singapore för 6 underbara dagar! Nu är det dags att flyga med Thai Airways till nästa stop –> nämligen Bangkok, Thailand! Äntligen ska jag få träffa min respartner in crime 🙂

Thai Airways

Thai Airways

Flyger med StarAlliance Thai Airways från Singapore till Bangkok. Boardingkortet i högsta hugg och planerna för Bangkok snurrar runt i huvudet.

Thai Airways Vilken skönhet hon är! Thai Airways Jumbo, Boeing 747-400 Thai Airways

Sätena är uppsatta 3-4-3

Thai Airways

Thai Airways uniformer är väldigt stiliga!

Thai Airways

Jag väntar och väntar och väntar…. ingenting händer…. jag börjar bli uttråkad….

Thai Airways Thai Airways

Jag har bläddrat igenom alla resemagasin som finns ombord, jag har somnat till och fotograferat allt jag kan. Vad är det som händer? Varför lyfter vi inte? Vi är redan 2 timmar sena innan vi klev ombord och nu har det tagit ytterligare 2 timmar. Jag känner frustrationen börja komma. Varför får vi ingen information? Jag skulle ha varit i Bangkok vid den här tiden nu.

Thai Airways Thai Airways

Till slut annonserar kapten att det är ett tekniskt problem med främre cargo dörren som inte går att stänga. De har tagit dit tekniker som försökt stänga dörren manuellt istället men den vill sig inte. Säkerheten går före allt, ALLT! Vi får helt enkelt kliva av flyget och bli omplacerade på ett nytt plan till Bangkok istället. Suck… visst, sånt här händer, men ibland orkar man bara inte. Ni vet, ibland har man dagar som man bara vill komma iväg som planerat. Tack och lov har jag inget att stressa till som jag ser att vissa andra passagerare har och de är riktigt upprörda! Tekniska problem, det händer men hellre att piloterna ställer maskinen på backen än att en olycka händer. Det är ju faktiskt deras jobb att se till säkerheten.

Har du varit med om en flygförsening, när och var?

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.