En Pooldag på Marriott Hotell i Doha, Qatar

Min resa till Doha innebar sköna dagar i skuggan liggandes vid poolen för det mesta. Den här gången bodde jag på Marriott Hotel som ligger nära flygplatsen och det är lätt att ta sig till. Marriott erbjuder bra poolområde och har också en privat strand. Tyvärr är det alldeles för varmt för att kunna vistas i solen, därav blev det inte så mycket strand för min del den här resan, utan jag låg mestadels i skuggan. 41 graders värme tar energi!

doha

dohadohadoha

Solnedgång i Doha

Det är fantastiska solnedgångar från hotellet! Solen går ner runt 18 tiden och visar sig från sin bästa sida. Riktigt vackert!

dohaMarriott dohaMarriott doha

Utsikten från mitt hotellrum 🙂

Marriott dohaMarriott dohaMarriott dohaMarriott doha

En av dagarna kom en sandstorm från Saudi och passerade Doha. Lite läskigt då jag aldrig varit med om det under de 3 åren jag bodde i Doha. Den undre bilden är tagen samma morgon som sandstormen swischade förbi på eftermiddagen.

doha

Villaggio Shopping center i Doha

Den eftermiddagen fick det bli shopping istället. Vi tog bilen och åkte till det största och mest kända shoppingcentret här i Doha. Det heter Villaggio mall och har alla möjliga butiker och restauranger. Både basklädesmärken men också en separat avdelning för alla lyxmärken såsom Louis Vuitton, Gucci, Ralph Lauren, Cartier, etc så det finns något för alla i det här shoppingcentret.

dohadoha

Inne i Villaggio mall kan du åka båt genom shoppingcentret för den som vill få känslan av att befinna sig i Venedig.

dohaMarriott doha

Har du varit i Doha? Vad tycker du om denna stad?

Trevlig resa!
// Charlotte

1 Comment

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.