Recension av Jabra Elite 85h Trådlösa Hörlurar

Jag har fått testa Jabra Elite trådlösa hörlurar i färgen guldbeige och kan bara säga WOW! Vilka magiska hörlurar! Jag har i alla år använt mig av BOSE hörlurar när jag reser och jag kan säga att dom har verkligen fått sig en ordentlig konkurrent av dessa hörlurar från Jabra! 🙂

Jabra Elite 85h

Jabra Elite 85h

Till att börja med är Jabras hörlurar trådlösa och bullerdämpande, vilket jag tycker är riktigt skönt! De har en så kallad AI- teknik för intelligent anpassningsbart ljud och lång batteritid med upp till hela 36 timmar vilket jag tycker är kanonbra! Hörlurarna har också ett så kallat SmartSound som innebär att ljudet anpassas efter miljön som jag befinner mig i, vilket är riktigt bra eftersom jag ibland flyger, ibland åker kommunalt och ibland är ute och springer. Dessutom är dom riktigt snygga och sitter otroligt skönt över öronen.

Jag tycker det är kul att de görs i fem olika färger och inte bara i svart utan att det kommer nya färger på marknaden. Denna guldbeigea färgen har jag inte sett förut och jag som alltid använder svart annars var positivt överraskad av denna färg! Dessa hörlurar är nu med mig varje gång jag flyger eller ibland när jag är ute på långpromenad med Stella. Det är skönt att det inte finns någon sladd som trasslar in sig eller som man behöver koppla in i telefonen och att man själv fastnar hela tiden i sladden, de är helt och hållet trådlösa!

Jabra Elite 85h

Jabra Elite 85h

Enkla att använda

Något jag var lite fundersam över i början var hur jag skulle använda dem eftersom de är trådlösa (då jag inte är van med det) men med hjälp av en app som man laddar ner till telefonen (Jabra Sound+) kan man enkelt koppla ihop hörlurarna med appen i mobilen och på så sätt synkar hörlurarna med vad som händer i din telefon. Du kan prata, lyssna på musik och till och med använd Siri funktionen genom dessa hörlurar, så himla bra! Det var verkligen enklare än jag trodde så var inte rädd för att de ska synkas ihop med en app 😉 Det jag är mest fascinerad över är att hörlurarna känner när jag tar av dem från öronen, spelar och pausar ljud och svarar på och stänger av ljudet på samtal automatiskt. Alltså vilka magiska hörlurar säger jag bara!

Jabra Elites Färger och Design

Jabra Elite 85h hörlurar finns i dessa färger:

  • Svart
  • Guldbeige
  • Blå
  • Titansvart
  • Kopparsvart

Jag tycker verkligen designen är riktigt snygg och stilren. Inget plastigt här inte utan de känns faktiskt lyxiga, vilket passar mig perfekt! Dessutom sitter de väldigt bra kring mina öron, de varken klämmer eller trycker någonstans utan är bara helt perfekta faktiskt.

Jabra Elite 85h

Utvärdering av Jabra Elite 85h

Jag måste verkligen säga att Jabra Elite 85h trådlösa hörlurar är verkligen riktigt jäkla bra! De är verkligen i klass med BOSE hörlurar som jag använt mig av i alla år och har varit jättenöjd med men Jabras Elite 85h hörlurar måste jag erkänna slår mina andra brusreducerande hörlurar här hemma och det trodde jag aldrig att jag skulle säga.

Letar du efter ett par ordentliga hörlurar som stänger ute ljud och är bullerdämpande kan jag verkligen rekommendera dessa hörlurar, utan tvekan! Jag tycker verkligen om dessa jättemycket och jag erkänner att jag blev väldigt positivt överraskad av hur jäkla bra de faktiskt är! Att ljudet anpassar sig automatiskt efter min omgivning har jag aldrig varit med om tidigare och det märks när man lyssnar att volymen alltid är så som jag vill ha den. Jag har använt dessa hörlurar senaste flygningarna jag gjort innan corona slog till och måste säga att det känns som man försvinner från omvärlden. Därför är Jabra Elite 85h de perfekta hörlurarna att använda under resan!

Jabra Elite 85h

Om jag vore dig skulle jag klicka in mig på Jabras hemsida och läsa mer om just dessa hörlurar som du hittar HÄR!

Happy Travels!
// Charlotte

1 Comment

  1. Pingback: TÄVLING! Vinn ett par exklsuiva hörlurar från Jabra

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.