SAS Guld Lounge på Stockholm Arlanda Flygplats

Har du ett guldkort med SAS? Grattis! Då finns det plötsligt många möjligheter som underlättar din resa på flygplatser som SAS flyger till runt om i världen. Så varför inte sätta guldkant på tillvaron 😉 Så vad menas med att ha ett SAS Guld kort? Jag ska förklara det.

Vad innebär det att ha SAS Guld kort?

Det innebär att när du reser får du gå i snabbkön “Fast Track” vid säkerhetskontrollen, tillgång till SAS Guld lounge, checka in extra baggage och du får garanterad sittplats ombord. Jag har prövat SAS Guld Lounge på Stockholm Arlanda Flygplats och tycker det är stort och fräscht, det är nyrenoverat och det märks. Sköna fåtöljer med utsikt över startbanan, vilket jag tycker om!

Däremot är maten tyvärr ingen höjdare. Jag skulle rekommendera att inte förlita sig helt på maten som serveras. Ont om utbudet på mat väger upp det med att utbudet på dryck är väldigt bra!

SAS Guld Lounge Stockholm Arlanda Flygplats erbjuder:

  • Buffé inklusive varmrätt under eftermiddagen och dryckesbar
  • Gratis Wi-Fi
  • Tidningar och magasin
  • Användning av datorer och skrivare utan kostnad
  • Guest office
  • Phone room
  • Travel Service
  • Relax area
  • Duschar

Resnörd som jag är älskar jag att kunna hålla i ett boardingkort. Jag vet att det är mycket enkelt att checka in och få sitt boardingkort digitalt numera i mobilen men jag kan inte sluta trycka ut mina boardingkort fysiskt i pappersform. Det blir även ett minne för livet då jag sparar mina boardingkort och sammanställer slutet av året vart jag rest 🙂 Jag uppskattar det här kortet enormt mycket och tycker det är fantastiskt skönt att kunna sitta här och ta ett glas bubbel och titta på flygplan som startar och landar innan min egen avresa! Har du inte ett SAS Guld kort? Lugn, du kan komma in här ändå till en kostnad av 189 DKK/ 199 NOK/ 219 SEK/ 24 EUR/ 32 USD. Då ingår bland annat mat, dryck och Wi-Fi. Är du EuroBonus-medlem kan du betala med dina poäng. Har du testat SAS Guld Lounge på Arlanda Flygplats, vad tyckte du?

Happy Travels!
//Charlotte

5 Comments

  1. Håller med, matutbudet är inget vidare, föredrar Pontus utom frukost då möjligen.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.