I reklamsamarbete med Sunkini. 

Snabbtorkande Badkläder från Sunkini

Sunkini är ett svenskt företag som säljer bikini och strandkläder online och i dessa tider tycker jag det är viktigt att stötta lokala aktörer. Med flera olika modeller och färger erbjuder de badmode för kvinnor i storlekar mellan XS till XXL, vilket jag tycker är superbra! Men vad är det som är så bra och speciellt med Sunkini?

Sunkini

Sunkini

Sunkini

Släpper igenom solen

Alla deras produkter är gjorda av mesh som består av många små hål. Detta gör att solen kommer igenom och ger dig delvis färg även under tyget. Genom att flytta runt band och resår emellanåt kan man få en jämnare bränna.

Snabbtorkande

Hatar du den där tunga och blöta känslan en bikini brukar ge när du precis badat? Det slipper du med en Sunkini! Det tunna materialet är extremt snabbtorkande och i stark sol kan det gå så snabbt som 5-10 minuter innan du är torr igen.

Sunkini

Sunkini

Sunkini

Bekvämt

Materialet Sunkini använder sig av är väldigt lätt, mjukt och följsamt och finns även som strandplagg (så som denna klänning jag har på mig) som passar perfekt i värmen. Istället för klibbiga kläder mot kroppen har du deras luftiga plagg som dessutom släpper igenom solen.

Strandset

Mitt set hittar du här på Sunkinis hemsida och heter Black Diamond Bikini & Strandklänning men det finns massor med olika färger och mönster att välja på, som du hittar genom att klicka på länken. Vill man inte ha en strandklänning till kan man istället välja en sarong att knyta runt höften som är i samma material och tyg som den bikini eller baddräkt du vill ha.

Det finns ett stort utbud av badkläder och strandplagg beroende på vad man tycker om för färger och om man gillar mönster eller ej. Dessutom finns det snygga hårband som matchar ditt strandset och är i samma kvalitet och mönster 🙂

Sunkini

Sunkini

Rabattkod

Vill du också ha extremt snabbtorkande och snygga badkläder får du med min kod ”TAKEOFF25” 25% rabatt på hela sortimentet när du handlar på www.sunkini.se 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.