I reklamsamarbete med Style Level. 

Snygga Rese Posters från Style Level

Eftersom vi inte riktigt kan resa på samma sätt som vi vill just nu får jag istället drömma mig bort till vissa platser och det gör jag genom att titta på mina fina posters från Style Level som hänger i mitt vardagsrum med bilder över städer runt om i världen som jag älskar.

Style Level posters

Style Level posters

Style Level

Style Level erbjuder inte bara posters, de har även kläder, accessoarer och skor men jag tycker att deras posters med bilder från världens alla hörn passar mig bäst som resebloggare och eftersom resor är min största passion, kan jag rekommendera Style Levels posters om du är ute efter snygga och stilrena posters att hänga på väggarna därhemma med restema.

Style Level posters

Mina posters

Jag har två stora posters från Style Level och den ena heter PARIS EDIT / GALERIE DE ART och du hittar den HÄR. Du kan själva välja vilken storlek du vill ha samt om du vill ha med eller utan passepartout (vit ram runt om själva bilden) något jag tycker är väldigt snyggt att ha men det är en smaksak. 

Style Level posters

Den andra postern har jag i mitt vardagsrum heter ROME EDIT / COLOSSEUM och du hittar den HÄR. Du kan även välja om du vill ha din poster i färg eller svart/vitt. Med min inredning som jag har hemma passar det bättre för mig att ha svart och vitt men det är också såklart en smaksak.

Style Level posters

Mitt vardagsrum

Såhär ser mitt vardagsrum ut med mina posters från bland annat Style Level, de stora kommer därifrån och jag tycker de gör sig jättensygga ovanför mitt matbord och passar väldigt bra in i mitt hem med tanke på alla andra reseprylar och souvenirer jag har samlat på mig runt om i världen 😉

Style Level posters

Style Level posters

Spana in deras hemsida HÄR för de har massor med olika motiv från hela världen att välja på, i många storlekar samt i färg eller svart/vitt. Alla prints är Originalmotiv tryckta i Sverige på ett kraftigt premiumpapper och är av högsta kvalité! 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.