Turkish Airlines Economy Class Från Istanbul Till Stockholm

Med en fantastisk utsikt över Stockholms skärgård drömmer jag mig tillbaka till Petra och alla häftiga upplevelser jag varit med oss de senaste dagarna. Det har varit intensivt men sååå värt det!  Det här är en av de häftigaste upplevelserna jag varit med om i mitt liv hittills och många fler blir det! Det krävs en del planering för att kunna genomföra en resa om denna men när du väl befinner dig där är det en mäktig känsla som är obeskrivlig. Du måste själv uppleva det! 🙂 Har ni några frågor är ni mer än välkomna att kontakta mig!

Turkish Airlines

Min Flygning med Turkish Airlines Från Istanbul till Stockholm

Med en mellanlandning i Istanbul tar jag nästa Turkish Airline flyg som går 2 timmar senare till Stockholm. Det bästa med nattflygning är att du landar på morgonen dagen efter och har hela dagen på dig att komma hem och packa upp i lugn och ro 🙂

Turkish Airlines

TK 1793 IST- ARN låt mig komma hem!

Turkish Airlines

Den här utsikten tröttnar jag ALDRIG på! Jag ber alltid om att få fönsterplats om det finns kvar. Tack och lov fick jag sista platsen på flyget hem och det var just fönsterplats, dubbel glädje för mig!

Turkish AirlinesTurkish Airlines

Från ett stort flygplan till ett litet mindre med en mittgång och säten om 3-3 på vardera sida om gången. Denna är Turkish Airlines Airbus 321. Nedan ser ni alla flyg de har i sin flotta. Helt ok!

Turkish AirlinesTurkish Airlines

God morgon Istanbul!

Turkish AirlinesTurkish Airlines

Jag är redo att komma hem till Stockholm!

Turkish Airlines

Här du flugit med Turkish Airlines, vad tyckte du om din resa med dem?

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.