Reklamsamarbete med Mapiful. I slutet av inlägget finns en rabattkod som ger dig 10% rabatt på ditt köp! 

Som den globetrotter jag är har jag länge spanat in Mapifuls riktigt snygga kartor som man själv kan designa precis hur man vill ha den. Jag älskar klassiska modeller och gärna svart och vitt eftersom jag har dessa färger i mitt hem, därför tyckte jag dessa tavlor över både staden Doha som jag har bott i samt Stockholm som är min hemstad passade perfekt att förstora upp till kartor att hänga på väggen!

Mapiful

Världssnygga Tavlor från Mapiful till Dig som Älskar att Resa

Mitt hem består av massor av olika reseprylar med allt från flygplan, souvenirer, foton, en jordglob och reseböcker som avslöjar att resor är mitt stora intresse! 🙂 Man brukar säga att hemmet speglar vem du är och är du precis som jag, en person som älskar att samla på dig allt som har med resor att göra är Mapiful definitivt något du måste titta närmare på!

Mapiful

Doha, Qatar

Eftersom jag reser på heltid med mitt företag, flänger jag runt väldigt mycket men när jag väl är hemma och ”landar” i mitt hem kan jag inte sluta drömma mig iväg igen till nya resmål. Men det händer även att jag saknar landet Qatar och staden Doha som jag bodde i nästan 3 år då jag jobbade som flygvärdinna för Qatar Airways. Eftersom jag inte reser dit lika ofta längre (trots att det händer) drömmer jag mig ofta tillbaka till de minnen jag har därifrån och ville gärna förstora upp Doha som stad till en stor tavla, eftersom Doha betyder mycket i mitt liv.

Mapiful

Stockholm

Eftersom jag är född och uppväxt i Stockholm, rättare sagt Lidingö kommer Stockholm alltid finnas i mitt hjärta och ville därför även förstora upp en tavla över Stockholms stad där jag också fick in Lidingö på kartan. Jag tycker verkligen att dessa tavlor är så sjukt snygga om jag får säga det själv 🙂

Mapiful

Mapiful

Mapiful

Mapiful

Mapiful erbjuder massor av olika designs och texter att välja mellan så du kan designa din alldeles egna och personliga tavla om du vill. Perfekt att ge bort som present om inte annat, något jag kommer göra nu till flera stycken nu då jag passar på när jag dessutom har en rabattkod att kunna erbjuda! Passa på att beställ DIN tavla över den stad, land eller världsdel som du tycker om. Du kan även välja att ha tavlan liggandes eller ståendes, svart/vitt eller färg, med eller utan koordinater eller skriva dit din egna text, bra va! 🙂 Här hittar massor med inspiration! 

Mapiful

Just nu får du 10% rabatt hos Mapiful på hela ordern om du använder min rabattkod readyfortakeoff10
Allt du behöva göra är att klicka på denna länk för att komma direkt till Mapifuls hemsida och designa din egna personliga tavla. Gå sedan till betalning och skriv in readyfortakeoff10 som rabattkod innan du slutför köpet. Koden gäller hos Mapiful till slutet av september så skynda att beställ just din favorit redan nu! 🙂

Mapiful

Du kan följa mina äventyr runt om i världen på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller prenumerera på min Youtube kanal här!

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.