OM MIG

Abu Dhabi

Readyfortakeoff – Reseblogg med lyxfokus!

Hej och varmt välkommen till Readyfortakeoff – en reseblogg som fokuserar på lyxresor!

Vill du veta hur du kan resa lyxigt till ett fördelaktigt pris? Hur det är att flyga i Business Class med olika flygbolag eller vilka lyxhotell som är värda att på bo runt om i världen? Eller hur du som solo resenär kan resa exklusivt?

Readyfortakeoff är riktad till dig som vill resa lyxigt, i premium stil och som har råd att åka på resor världen över, oavsett om du reser solo, som par eller som familj. Här hittar du tips på exklusiva hotell, tips på uppgraderingar till Business Class när du är ute och flyger och hur du vågar ta steget till att resa helt själv. Readyfortakeoff har växt till att bli en av de mest populära resebloggarna i Sverige!

  • 2019 blev jag utsedd till Årets Reseprofil utav Svenska Nomader!
  • Sommaren 2018 blev jag utnämnd till en av Sveriges 10 Bästa Resebloggare av Skyscanner! Du kan läsa mer om det här 🙂

Vem är Readyfortakeoff?

Charlotte Lundquist heter jag och driver resebloggen www.readyfortakeoff.se. Jag har rest själv i över 10 år vid sidan av heltidsstudier och heltidsjobb och började Readyfortakeoff som en hobby vid sidan av mitt heltidsarbete för några år sedan.
2009 flyttade jag själv till Shanghai för att studera och något år senare flyttade jag till Doha, Qatar för att arbeta som flygvärdinna, allt på egen hand. Som ni förstår är resa min största passion här i livet!

Hösten 2017 sa jag upp mig från mitt välbetalda arbete i Sverige, för att göra om Readyfortakeoff till mitt egna företag och reser nu som ensam kvinna runt om i världen på heltid. Idag är världen min arbetsplats och det är otroligt roligt! Du kanske redan följer mina fantastiska resor på Instagram, om inte tycker jag du ska göra det 🙂

Jag skriver och hänvisar endast till de platser, destinationer, flygbolag och hotell som jag själv besökt, flugit med eller bott på. Det är det som skiljer den här resebloggen från många andra, nämligen att jag är transparent i det jag skriver. Det du ser och läser är vad jag har själv har upplevt, ingenting annat.

Flygvärdinna

Jag har tidigare arbetat som flygvärdinna i flera år för både Qatar Airways och SAS (Scandinavian Airlines System) och har tack vare jobbet som flygvärdinna fått se mycket av världen. Trots det har jag fortfarande många platser kvar att upptäcka, därför gör jag det på egen hand nu!

Vill du samarbeta med mig eller marknadsföra dig genom mig är du varmt välkomna att kontakta mig på contact@readyfortakeoff.se eller via kontaktformuläret.

Du kan följa mig via sociala medier här:

Instagram: @readyfortakeofff_  är stället jag dagligen uppdaterar bilder och videor från mina resor världen över.
Facebook: @Readyfortakeofff Här får du mina nya inlägg direkt i din feed plus andra härlig tips från mina resor.
Youtube: Readyfortakeoff – Charlotte för resevideos, vloggar och annat roligt material från mina resor.
Bloglovin: @Readyfortakeoff följ mig här för att aldrig missa mina inlägg som publiceras.

Mexico

Välkommen till Readyfortakeoff – en reseblogg för dig som vill upptäcka världen från ett lyxigare perspektiv! 

Happy Travels!
// Charlotte