I betalt samarbete med Bildeve AB. 

Hyr eller köp bil hos Bildeve för staycations i Sverige

Planerar du för staycations runt om i Sverige eller Europa till kommande semester 2023 kan jag rekommendera Bildeve bilhandlare där du kan hyra eller köpa din bil att ha för din roadtrip.

Roadtrip för staycations

Under pandemin köpte jag min första egna bil och det blev en Volvo som jag körde runt i hela Sverige, framförallt från Stockholm (där jag bor) till både Västkusten och Skåne för en hel del inbokade staycations, just för att tipsa och inspirera er läsare och följare på mina sociala medier vad Sverige hade (och har fortfarande) att erbjuda. Framförallt vid den tidpunkten då vi varken kunde eller fick flyga på semester.

Bilförsäljning eller bilköp? Hos Bildeve får du en lyckad bilaffär

Är du ute efter att köpa en begagnad bil? Eller funderar du kanske på att sälja bilen? Bildeve hjälper kunder över hela Sverige med sina bilköp och bilförsäljningar och du kan smidigt lämna in din sålda bil till någon av deras inlämningsplatser över hela Sverige, även om du är på en roadtrip, kanske du vill sälja din bil eller köpa en ny för fortsatt roadtrip.

Jag har alltid tyckt och gör fortfarande, att själva resan i sig är en del av semestern, oavsett om det är med flyg, tåg eller bil du transporteras så ingår även den delen av din resa i sin helhet.

På Bildeve finns även cirka 230 st bilar för uthyrning i Helsingborg, Landskrona och Höganäs, där de kan erbjuda både personbilar, minibussar och transportbilar från Volvo och Renaults sortiment.

De hjälper privatpersoner, föreningar och företag med att hitta den enklaste och bästa lösningen för hyrbil, oavsett om det gäller skidresan med familjen, föreningen som ska åka på tävling eller företaget som vill hyra en bil på kort eller lång sikt, vilket jag tycker är kanonbra! Så vill du inte köpa en bil från Bildeve kan du hyra en bil för din staycation med bra förmåner.

Service hos Bildeve

På Bildeve hjälper de dig med ett enkelt, tryggt och bekymmersfritt bilägande. Hos dom köper du inte bara din nya eller begagnade bil utan de hjälper dig även med allt ifrån service, reparationer, skadebesiktning till hjulskifte, däckhotell och bilvård. Supersmidigt tycker jag! 🙂

Hos Bildeve kan du också köpa nya bilar från Volvo, Maxus, Renault och Dacia eller hyra bil som jag nämnde tidigare. Jag själv äger en Volvo och tycker det känns tryggt att ha Bildeve som min bilhandlare och kan starkt rekommendera dom!

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.