I betalt samarbete med Stugknuten uthyrning AB.

Hyr en lyxig stuga hos Stugknuten i Sverige

Om du är sugen på en upplevelse med att bo i en stuga någonstans i Sverige kan jag rekommendera att hyra en stuga hos Stugknuten som tillhandahåller olika typer av stugor beroende på din efterfrågan av semester.

Stugknuten är Sveriges störta mötesplats för alla som vill hyra ut eller hyra en stuga, hus eller till och med lägenheter. Hyr direkt av ägarna- utan krångel! Hos stugknuten kan du enkelt söka och hitta stugor i hela Sverige, året runt och när du hittat en stuga att hyra kontaktar du sedan ägaren direkt för eventuella frågor och bokning.

Stugknuten har tre olika kategorier på sina stugor du kan hyra

Det jag gillar med Stugknuten är att de tillhandahåller olika typer av stugor beroende på hur många ni är i familjen eller sällskapet men också vad för typ av stuga ni letar efter. Vill ni ha något mer exklusivt eller en mer enkel sommarstuga? Hos Stugknuten finns det tre olika kategorier av stugor att hyra:

  • Fjällstugor
  • Billiga stugor
  • Exklusiva stugor

Stugor i Sverige

Stugknuten tillhandahåller som sagt stugor i hela Sverige och exempel där du kan hitta stugor eller lägenheter är:

Björnrike, Duved, Dalarna, Åre, Skåne, Funäsdalen, Gotland, Göteborg, Hemavan, Hundfjället, Idre, Kläppen, Lindvallen, Lofsdalen, Ramundberget, Småland, Stöten, Sälen, Öland och Österlen bara för att nämna några städer.

Stugknuten

Hur går det till att hyra?

Börja med att söka på stuga eller lägenhet i det område, stad eller by du är intresserad av att åka till. Det finns en tydlig informationstext om boendet, bilder på hur boendet ser ut och det står klart och tydligt hur många personer man kan vara i respektive stuga/ lägenhet. Du finner även vägbeskrivning, recensioner och priser beroende på vilken säsong du tänkt hyra, så du ser exakt vad ett boende kostar. När du hittat en stuga eller lägenhet du är intresserad av fyller du i en ansökan direkt för det boendet och skickar in. Bokningen sker därefter med betalning direkt på stugknutens hemsida.

Stugknuten

Jag kommer definitivt att hyra en stuga från Stugknuten nu i vinter då vi är ett gäng vänner som ska till Åre och åka skidor, det blir perfekt! 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.