Inför varje gång jag ska resa blir jag som ett litet barn på julafton. Jag har svårt att sova kvällen innan, jag kan inte äta för jag är för jag är så exalterad och känslorna svämmar över att äntligen få flyga igen. Jag vet inte om det bara är jag men när jag ska iväg och resa händer något inom mig. Min kropp sätter igång förväntningar och jag kan inte bärga mig till att få sätta mig ombord på ett flygplan igen.

Algarve, Portugal

Att bli Exalterad inför en Resa

Så fort jag kommer till Arlanda flygplats känner jag mig lite nervös men samtidigt exalterad inför vad som komma skall. Att någon som jag, som är resvan, känner sig lite nervös låter kanske konstigt men det är mer för att jag är spänd och exalterad över att resa iväg. Att inte riktigt veta vad jag har att vänta mig eftersom jag reser själv, vilket gör det hela mer spännande.

Varje resa jag gör känner jag likadant, ibland behöver jag till och med gå på toaletten fler gånger än jag gör på en vecka, bara för att jag är så exalterad. Jag tycker det är så himla roligt att flyga och resa iväg på nya äventyr, något som ger spänning och livsglädje för mig.

Algarve, Portugal

Qatar Airways

Speciellt om jag flyger en ny flygplanstyp som jag inte flugit med förut, då har jag svårt att sitta still och vill gärna gå runt och ”inspektera” hur flygplanet ser ut. Jag minns den gången jag flög till Delhi med Lufthansas Airbus 380, dubbeldäckaren. Det är mitt absoluta favoritflygplan och då satt jag i deras Business Class. Hur mycket jag än försökte och ville så gick det inte att sova. Jag var för exalterad och hela kroppen var överlycklig. Jag tyckte det var riktigt häftigt och coolt och jag njöt av hela resan. När man är så glad över något har iallafall jag svårt för att slappna av och sova några timmar.

Anse Lazio, Praslin

En livsstil

Att resa är en livsstil som inte passar alla men den passar mig perfekt. Jag får chansen att resa och se mer av världen samtidigt som jag jobbar med något som jag själv valt och gillar att göra, med mitt eget företag. Jag vill leva ett liv där varje dag räknas och är lika mycket uppskattad och längtad till och så känner jag när jag reser. Det är inte alltid en dans på rosor, men det har gett mig möjligheten att se platser, lära känna nya människor och framförallt har jag lärt mig att ta vara på livet och att man inte behöver lyx eller materiella ting för att vara lycklig.

Praslin Island, Seychellerna

Att få göra det man brinner för i livet är det man bör göra och sträva efter, vilket är precis det jag gör. Vi har bara ett liv och det finns ingen idé att slösa bort det på något som man inte mår bra av, som jag skrivit i det här inlägget. 

En del av mina vänner tror att jag glassar på stränder hela dagarna eller att jag är på permanent semester. Men det är mycket jobb bakom det hela, vilket jag har skrivit mer om i det här inlägget. Det är kanske därför jag blir så exalterad inför varje resa eftersom det här är min livsstil, en livsstil jag älskar!

Bangkok, Thailand

Phi Phi island, Thailand

Kan du också bli exalterad inför en resa eller tycker du jag är konstig som känner så här? Berätta gärna!

Du kan följa alla mina äventyr på Instagram här, Facebook härBloglovin här eller på Youtube här.

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.