Häromdagen blev jag kontaktad av Skyscanner som informerar mig att jag är en av 10 utvalda svenska resebloggare att hålla utkik efter i år. Vilken ära! Jag är så himla glad för denna utmärkelse att det inte går att beskriva med ord men jag spricker av glädje inombords! 🙂 Allt slit som det faktiskt är med bloggen ger resultat och det gör mig oerhört glad och stolt över mig själv! 🙂

skyscanner_gillar

Jag är En av Skyscanners Topp 10 Bästa Resebloggare 2018!

På Skyscanners lista finns det också andra resebloggare som jag dagligen följer och själv inspireras av. Det är så kul att se att även om vi alla skriver om resor så gör vi det på så olika sätt och når ut till så olika målgrupper, vilket är fantastiskt! Det gör att vi inte konkurrerar med varandra utan ser oss mer som bloggkollegor, något jag tycker är beundransvärt!

Mitt syfte med bloggen är att nå ut till andra att VÅGA resa själva, att det inte är så farligt som många tror. Det finns så många som VILL men inte VÅGAR resa solo och det vill jag ändra på! 🙂 Jag reser på heltid som ensam tjej och älskar det!

Arlanda flygplats

Så här skriver Skyscanner själva om utmärkelsen till hur de har valt ut oss resebloggare:

”Vi har dammsugit nätet efter de mest inspirerande, originella, matnyttiga och snygga svenska resebloggarna. Här har vi valt ut några av våra favoriter (utan inbördes ordning) i alla storlekar och former. Med det hoppas vi kunna hjälpa dig att upptäcka nya bloggar du kan följa. Trevlig läsning!”

Hela listan över alla resebloggare som blivit utvalda hittar du här! 

Så här skriver Skyscanner om mig:

readyfortakeoff.se

Den före detta flygvärdinnan Charlotte är sedan ett tag tillbaka resenär på heltid. Hon reser ensam och hon reser mycket. På bloggen skriver Charlotte om allt från packningstips och hotellrecensioner till hur det är att resa med hund och hur du hittar de häftigaste roof top barerna.

Readyfortakeoff

Om du inte gör det än kan du följa mina äventyr på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller prenumerera på min Youtube kanal här! 🙂

Happy Travels!
// Charlotte

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.