Igår såg jag ett inslag på SVT1 och deras nyhetssändning Rapport som hade ett inslag om att det börjar bli allt vanligare att resa solo, något jag försökt förespråka i flera år nu och som den här resebloggens syfte är! Jag tycker det är fantastiskt roligt att fler vågar sig ut och resa på egen hand, sen att det blivit en trend vet jag inte om jag kan hålla med om. Jag vill med denna reseblogg få fler att VÅGA resa själva och nu börjar det äntligen uppmärksammas på TV också! 🙂 Readyfortakeoff

Att Resa Solo trenden Ökar!

Att fler och fler börjar inse hur trevlig och fantastisk det faktiskt är att resa ensam, eller solo som det också kallas tycker jag är oerhört roligt! Det är något jag förespråkat om och velat nå ut med som budskap länge och jag hoppas ändå att jag har lyckats inspirera fler till att våga boka en resa själv och verkligen ge sig ut på egen hand. Business Class med Qatar Airways Eftersom jag reser som ensam jej på heltid och arbetar med den här resebloggen på heltid, med just det här ämnet önskar jag att det var jag som var i TV och berättade hur fantastiskt det är och vad man bör tänka på men förhoppningsvis är det jag som syns i rutan nästa gång! 🙂 Qatar Airways Ni hittar Rapports inslag om att resa solo i den här länken och skrolla sen fram till tiden 21.14 för att se inslaget och vill ni läsa Rapports artikel istället (där även inslaget finns med) hittar ni den här!

Vill ni hitta alla mina tips och trix vad gäller att resa solo kommer ni direkt till den kategorin här! 🙂 Railey beach, Krabi Anse Lazio, Praslin Ni kan följa mina äventyr som soloresenär på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller prenumerera på min Youtube kanal här! 

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.