Så här Spenderar Du En Dag i Doha, Qatar

Första dagen i Doha spenderades med lite sightseeing på Pearl Island och ett besök utanför Dohas Moské. Det är 44 grader varmt på dagarna, nästan att det är alldeles för varmt. Dock har jag inga problem alls med hettan, jag tycker det är skönt. Dessutom blev jag van från när jag bodde här nere i 3 år men jag vet, många tycker det är jättejobbigt att det är så varmt.

doha

Det här är mina tips på hur du kan spendera en dag i Doha

Pearl Island är en konstgjord ö där många utlänningar som jobbar i Doha bor. Här ute är miljön mycket lugnare och det är mycket trevligare att bo och leva här ute på ön. Här på Pearl Island finns det många restauranger och caféer bland annat och när man ändå är här ska man passa på att spana in alla stora, lyxiga båtar som ligger i hamnen.

Pearl Island doha dohadoha

Doha Moské

Vi besökte Qatars största moské, men bara från utsidan…

dohadohadoha

… Moskén har dessutom separata ingångar för kvinnor och män…

doha

Relax

Efter en tuff dag med sightseeing i Doha bestämde vi oss för att ta det lugnt vid poolen på Marriott Hotell. Tyvärr är det så varmt här att man inte kan sola, går knappt att ligga i skuggan heller för det är så varmt och fuktigt. Men det fungerar en liten stund iallafall 🙂

doha

Se solnedgången

En perfekt dag avslutas med en perfekt solnedgång. Jag kan aldrig få nog av solnedgångar, tycker det är så en av de vackraste saker som finns! Vad tycker du?

dohadoha

Från vilken destination i världen har du upplevt den vackraste solnedgången?

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.