I samarbete med Visit Tirol. 

Hotell Post i Ischgl, Österrike

Under min vistelse i Ischgl bodde jag på hotell Post som är ett familjeägt 4-stjärnigt hotell som ligger mitt på gågatan i Ischgl by. I det här inlägget får du läsa min hotellrecension utifrån den upplevelse jag hade utav att bo på det här hotellet 🙂 Hotell Post i Ischgl är ett lyxigt, stilfullt, elegant och mycket hjärtligt hotell som ligger centralt i Ischgl, bara några meter från linbanan Silvretta och passar både par som barnfamiljer. Atmosfären på hotellet bjuder in till subtil lyx och kommer göra din vistelse i Ischgl unik. Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl

Lägenhetshotell

Jag bodde i en av hotell Post lägenheter som har rymliga rum och lägenheter varpå den lägenhet jag bodde i hade två stycken sovrum med tillhörande badrum och balkong. Dessutom hade mitt rum extra stort badrum med både dusch, badar och en bastu!

Något som är värt att veta med lägenheterna på hotell Post är att de ligger i en separat byggnad intill själva hotellet och är lite knepigt att hitta till faktiskt. Dock har hotellet verkligen perfekt läge och du kan åka ner med skidor direkt från skidbacken och stanna vid hotellets entré för att därefter sätta dig på deras terrass och njuta av ett glas vin i solen.

Sovrum

Ischgl Ischgl Ischgl

Badrum

Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl

Balkong från mitt rum

Ischgl Ischgl Ischgl

Köket

Ischgl Ischgl Ischgl

SPA avdelning

Hotell Post har en stor spaavdelning med både en inomhuspool och uppvärmd utomhuspool. Den 1 000 m² stora spaavdelningen har flera bastur, ett modernt gym, en stor vinterträdgård och massagebänkar. Inomhuspoolen har en kanal med starka vattenströmmar och ett vattenfall.

Nytt för i år är att hotellet även har en uppvärmd utomhuspool som var riktigt häftig att simma i. Du kliver i poolen inomhus och sen behöver du öppna glasdörrarna genom att sätta upp din hand mot en sensor som känner av att du vill öppna dörrarna. Automatisk öppnas glasdörrarna och du kan simma ut i kylan, något jag aldrig tidigare har gjort. Det var en annorlunda känsla att andas kall alpluft samtidigt som jag simmar i en varm pool. Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl Ischgl

Halvpension på hotell Post

Jag hade halvpension när jag bodde på hotell Post och då ingår en stor frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter, eftermiddagssnacks (enbart vintertid) och middag. Till middag finns ett antal olika rätter att välja mellan samt en sallads- och ostbuffé. Riktigt bra mat tycker jag att hotellet hade! 🙂 Ischgl Ischgl

Utvärdering

Oavsett om du åker i grupp, som par eller med din familj finns det ett brett utbud av hotell och lägenheter precis som det skall vara i en skidort. Jag kan verkligen rekommendera att bo på hotell Post i Ischgl, ett riktigt suveränt hotell som jag gärna kommer tillbaka till nästa gång jag besöker Ischgl! Ischgl, Austria Har du möjligtvis bott på hotell Post i Ischgl, vad tyckte du?

Vill du läsa mer om hotellet eller kanske boka ett rum redan nu kan du klicka på denna länk för att komma direkt till hotell Post hemsida. 

Happy Travel!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.