Jag har ett erkännande att göra…. Ja har blivit med en selfiepinne! Jag är nog den sista i hela världen (känns det som) att ha köpt en selfiepinne. Jag brukar vara sen med att hänga på trender och den här gången slog nog allt annat. Flera år senare är även jag med en selfiepinne 🙂

Mitt Bästa Restips – Selfiepinnen

Selfiepinnen

Jag ser alltid när jag är ute och reser många andra som tar kort med selfiepinne och alltid tyckt det ser lika töntigt ut varje gång men herregud så praktiskt det är! Det blir mycket bättre bilder när man ska ta ”selfies”. Jag kände mig lika lycklig som ett barn på julafton efter att ha inhandlat denna selfiepinne för 6 Euro i Italien. Självklart var jag tvungen att prova den på en gång – vilken lycka! 🙂  Vad tycker ni om selfiepinnen, använder ni en sådan på era resor?

Trevlig resa!
//Charlotte

9 Comments

 1. Alexandra Mattsson Reply

  Ahh!! Jag känner igen känslan älskar och hatar selfiesticken men det blir ju så mycket bättre bilder :D.
  Hoppas du hade en fantastisk Italienresa! Kramar/ Alex

  • readyfortakeoff Reply

   Exakt! Tack fina, kul att du läser 😉 Italien var amazing! Kram!

 2. Visst blir det roligare bilder :-). Blev av med min favvo-selfiestick i Köln förra året då jag inte uppmärksammat att man inte fick ta med den in på Lanxess Arena. …grrr….men hittade en ny favvo i Bangkok i vintras för ca 25 kr :-)..får inte glömma ta med den till ”landet” a.k.a New York om 9 dagar. Happy travel!

  • readyfortakeoff Reply

   Ja, det är en rolig leksak jag precis har upptäckt.. haha.. nu vill jag inte vara utan den 🙂 Ååå älskade New York, hoppas du får en underbar resa Evy!

 3. Riktigt bra bilder! Jag har en hemma som jag fick i en julklappstävling men har aldrig använt den, glömmer den varje gång jag packar. Jag erkänner, tycker också det ser urtöntigt ut med en men är som sagt värt det för finare bilder. Tycker faktiskt det är så flummigt att jag kallar den ”självpinne”.

  • readyfortakeoff Reply

   Tack snälla! Åå glöm inte den nästa gång, jag lovar du kommer tycka den är sååå praktiskt! 🙂

  • readyfortakeoff Reply

   Kul att det är fler som känner igen sig 🙂

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.