Simma Med Vattensköldpaddor på Zanzibar

Vill du simma med vattensköldpaddor? På Zanzibar är det möjligt att göra! Det här var en av de bästa upplevelser jag någon sin haft i mitt liv. En dag tog jag en taxi till Baraka Natural Aquarium som ligger ca 5 min med taxi från mitt hotell i området Nungwi på norra sida av Zanzibar. Här kan man nämligen bada och simma med vattensköldpaddor, vilket jag såklart ville! 🙂 

Baraka Natural Aquarium

När jag kom hit visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Det ser inte mycket ut för att bada med några sköldpaddor här inte, men jag gick runt och till slut hittade jag en ”reception” där de tog emot mig, men tänk på om ni åker hit att se er omkring. Den är inte så lätt att hitta! Det är bakom huset på höger sida i bilden ovan. Har du simmat med vattensköldpaddor, vad tyckte du om det?

Trevlig resa!
// Charlotte

3 Comments

  1. Alltså. Zanzibar. Vackra jädra ö alltså! Jag är ingen suktare efter paradisstränder och dylikt men jag fastnade verkligen för klimat och attityd här, framförallt i Jambiani. Lugnt, stilla, skönt, varmt, fint och så vidare. Jag håller med dig – kan också åka tillbaka!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.