I samarbete med The Collectors hotell. 

Jag har nu fått äran att övernatta på alla The Collectors hotell i Stockholm, vilket innehåller tre stycken olika men väldigt mysiga hotell allihopa. I hotellkedjan The Collectors hotell ingår Lord Nelson hotell, Lady Hamilton hotell samt Victory hotell varpå alla tre ligger i gamla stan i Stockholm med närhet till varandra.

The Collectors Hotell i Gamla Stan, Stockholm

Dessa tre hotell är olika i storlek och inredning, men var du än går möts du av en skön atmosfär och fin service. Hotellets ägare har världens i nuläget femte största privata samling av maritima föremål, och här är du omgiven av en fantastisk samling av antikviteter. Victory hotell

Lord Nelson Hotell

Lord Nelson hotell är ett budgetalternativ som inte prutar på vare sig charm eller hemtrevlighet. Hotellet ligger på Västerlånggatan 22 i Gamla Stan i Stockholm och har en fantastisk samling av marina antikviteter. Att övernatta här känns som att vara ombord på ett skepp 🙂 Lord Nelson Hotell Lord Nelson hotell Lord Nelson hotell I det här blogginlägget kan du läsa min hotellrecension om Lord Nelson hotell. 

Lady Hamilton Hotell

Letar du efter ett charmigt boutique hotell mitt i gamla stan i Stockholm har du hittat rätt! Lady Hamilton Hotell är ett personligt, feminint och romantiskt hotell med ett fantastiskt läge bredvid Stockholms Slott i Gamla Stan. Hotellets charmiga personlighet hänger ihop med den fantastiska samling antikviteter i allmogestil som dekorerar hela huset. Du kan även avnjuta deras fantastiska Afternoon Tea, utan att övernatta – någon jag verkligen kan rekommendera! 🙂 Lady Hamilton hotell Lady Hamilton hotell Lady Hamilton hotell I det här blogginlägget kan du läsa min hotellrecension om Lady Hamilton hotell. 

Victory Hotell

Victory hotell är The Collectors mest exklusiva hotell, beläget mitt i gamla stan i Stockholm, så letar du efter ett exklusivt och personligt hotell mitt i Stockholm, är Victory Hotell i Gamla Stan det perfekta hotellet! Hotellet är en sevärdhet i sig, då du hittar mängder av unika samlingar av diverse marina antikviteter. Det här är ett unikt hotell, något utöver det vanliga och att övernatta här får dig att känna som att du befinner dig på ett museum!Victory hotell Victory hotell Victory hotell Victory hotell I det här blogginlägget kan du läsa min hotellrecension om Victory Hotell.  Vill du läsa fler hotellrecensioner från andra hotell runt om i världen kan du klicka här för att komma direkt dit.

Annars kan du följa mig på mina sociala medier för daglig uppdatering via Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller prenumerera på min Youtube kanal här!

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.