Abu Dhabi Video Finns Nu På Min Youtube kanal

Det senaste inom ”bloggvärlden” är att stillbildsmaterial mer och mer börjar övergå till rörligt material, så kallad ”vlog”. Att filma sina resor och upplevelser är det som gäller om du vill ”bli något” och synas med ditt material så det är bara att haka på trenden vare sig du vill eller inte. Det är så jag känner om jag vill lyckas sticka ut med det jag gör. Troligtvis är jag sist på bollen, det känns så, men allt har sin tid och nu äntligen har jag börjar känna mig redo för att videofilma mina resor. Som jag skrivit tidigare i detta inlägget ”Vilken typ av kamera ska man ta med på resan” beskriver jag mina känslor närmare kring detta.

Saadiyat beach club

 Abu Dhabi Video Finns Nu På Min Youtube kanal

Jag är så sjukt stolt att jag för första gången har lyckats videofilma och klippa ihop en video från min resa till Abu Dhabi, min första video! Detta har tagit måååånga timmar att göra men vilken stolthet jag känner nu efteråt! 🙂 Det här har varit en utmaning för mig att börja filma för att sen sitta och klippa ihop allt material, lägga till texter, ljud, övergångar, lägga in stillbilder och få till en röd tråd i hela videon.

Jag gillar inte att hoppa mellan olika tidpunkter, jag är lite perfektionist, jag vet det men jag tycker om när allt är i tidsordning, likaså med mina blogginlägg, de måste komma i tidsordning annars känns det inte ”perfekt”.

Desert safari in Abu Dhabi

Tips till mig själv:

Jag har lärt mig att videofilma liggandes och inte ståendes, vilket jag kom på under mitten av själva resan. Denna video innehåller både och så det får du bara acceptera 😉 Dessutom är den kanske lite lång men jag ville få med lite av allt. Utöver det får du gärna komma med tips, idéer och synpunkter – jag vill bli så bra som möjligt på detta! 🙂 Nästa gång ska jag även prata om vad jag gör och upplever 😉

Varsågoda mina resevänner, här kommer min första Youtube video från min vistelse i Abu Dhabi och Formula1 finalen som jag såg live! 🙂 Du får gärna börja prenumerera på min Youtube kanal här för kommande videos!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.