I samarbete med Nordic TB och Hamburg Tourism #ChristmasInHamburg #HolyHamburg. 

Besöka Julmarknader i Hamburg

På Fredag åker jag äntligen till Hamburg, Tyskland vilket ska bli jätteroligt då jag faktiskt aldrig varit i Hamburg konstigt nog. Trots att jag rest så mycket och varit en hel del i Tyskland tycker jag ändå det ska bli fantastiskt kul att uppleva en ny stad! Väskan är packad och jag är redo att flyga iväg!

jul-i-hamburg Personligen tycker jag det ser väldigt mysigt ut på bilderna och ser verkligen fram emot den här resan med nya upplevelser och framförallt att gå på julmarknad, det var inte igår jag gjorde det! Tillsammans med andra resebloggare kommer vi upptäcka Hamburg och besöka flertalet julmarknader runtomkring i stan.

Jag tycker det är mysigt att strosa omkring i en stad som är upplyst av massor med julbelysning och det finns en hel del juldekorationer överallt. Då först faller julkänslorna på plats och jag njuter av att julen äntligen är här!

Resan är en del av bloggkampanjen #ChristmasInHamburg och ordnas av resebloggskollektivet Nordic TB där du kan följa mig på #ChristmansInHamburg och #HolyHamburg på Instagram och Facebook jul-i-hamburg-3Har du varit i Hamburg, vad tyckte du om staden?

Jag kommer besöka flertalet julmarknader i Hamburg men finns det någon julmarknad jag bara MÅSTE besöka? 

Happy Travels!
// Charlotte

3 Comments

  1. Pingback: Exploring #HolyHamburg with Hamburg Tourism & Marketing #ChristmasInHamburg - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

  2. Jag bodde i Hamburg när jag jobbade på Lufthansa. Underbar stad. Var på massor av julmarknader, älskade hafen city, att springa runt Alster sjön, hänga på massor av sköna barer och pubar, upperclass området Altona och alla mysiga kanaler. Synd bara att staden är stängd på söndagar.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.