Så Här Spenderade Jag En Dag i Doha, Qatar Vintertid

Idag var det lugnt och stilla vid poolen. Riktigt skönt. Gick ner en sväng till stranden också men det blåste lite såhär på vintern så jag valde att ligga i lä istället i en solbädd. Som jag saknat sol och värme! Känner inte också det? Jag är en riktig soldyrkare, hellre sol och värme än vinter, snö och kallt. Brr… bara tanken får mig att rysa. Men tur att vi alla är olika, eller hur! 🙂

IMG_5764

IMG_5766 IMG_5772 IMG_5776

På eftermiddagen åkte vi till Lusail city där man kan skjuta lerduvor. Det var hur kul som helst! Det var andra gången i mitt liv jag gjorde det men tyckte det var lite knepigt. Har ni gjort det någon gång? Det gäller att hitta en speciell teknik för det, vilket jag tyckte var lite knepigt, men man kan inte vara bra på allt. Vad är ni duktiga på? Berätta gärna!

IMG_5793 IMG_5795

På kvällen åkte vi till La Cigale hotell som har en utomhusbar som heter Skyview där man har utsikt över hela Doha. När jag bodde här var det en liten bar endast utomhus. Nu har de byggt om och gjort den mycket större med både inomhusdel och utomhusdel. Värmeeldar fanns på plats då det är vinter här, och de värme precis lagom. Inredningen liknar Boom Boom Room i New York, riktigt häftigt!

IMG_5805 IMG_5807

Jag träffade på gamla vänner som jag inte sett sen jag flyttade härifrån och de skulle vidare till La Cigales nattklubb Piano bar som var ett av mina favoritställen. Självklart ville jag följa med dem dit, det var ju bara några våningar nedanför. Det var så roligt att träffa så många jag inte sett på så länge. Några blev chockade av att se mig igen och det var oslagbart att se deras miner.

IMG_5868IMG_5870

Har du varit i Doha, vad tyckte du bäst om här?

Trevlig resa!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.