Min Vistelse på Grand Hotell Duomo i Pisa

Det finns en hel del hotell- alternativ i Pisa. Vilket hotell är bäst? Mest prisvärt? Ligger bäst till? Det finns några stycken som är mycket bra, dock med olika förutsättningar. Något hotell är superlyxigt och har schysst standard men ligger lite längre ifrån själva ”gågatan” där Pisa tornet ligger. Ett annat hotell är helt okej standard men ingen takterass. Så vilket ska man välja? 

Grand Hotell Duomo i Pisa

Det hotell jag bodde på heter Grand Hotell Duomo Pisa och jag kan verkligen kan rekommendera detta hotell! Inte alls för dyrt och helt okej standard. Jag jämförde på Hotels.com och booking.com och fann samma rumstyp fast till ett bättre pris på hotels.com. Hotellet ligger alldeles intill Pisa tornet och har en takterass, vilket jag värdesätter mycket mer än att bo på ett ”lyxhotell”. Jag reste själv och då spelade inte standarden superstor roll för mig den här gången, dock lyckades jag hitta det här hotellet till ett väldigt förvånande bra pris!

Utsikten från mitt hotellrum kunde inte blivit bättre. Jag fick verkligen en superutsikt och var mycket nöjd! Ett tips: När du bokar hotell, fyll alltid i kommentarsfältet om du har ett visst önskemål. Det gör jag alltid och nästan varje gång fungerar det. Den här gången önskade jag utsikt mot Pisatornet och fick det!

Det ingick frukost varje morgon och såhär såg matsalen ut där frukosten serverades.

Varför jag valde Grand Hotell i Pisa

Faktiskt på grund av takterassen om jag ska vara ärlig. Jag hade spanat in den när jag valde mellan två hotell och takterassen avgjorde varför jag bokade detta hotell. Jag tog hissen upp hit på eftermiddagen och beställde in ett glas mousserande och fick en del godsaker till. Detta tycker jag är ett måste om du besöker Pisa, oavsett om du bor på hotellet eller inte kan du komma upp hit. Beställ något att dricka och njut av den vackra utsikten. Det är så värt det (om du spenderar en natt i Pisa och har tid över).

Jag säger bara; läget, läget och LÄGET! 😀 Det blir inte bättre än den här solnedgången över Pisa på Grand Hotell Duomo.

Jag bokade ett standardrum för 1 person med dubbelsäng och bodde här 3 nätter totalt.

Receptionen är bemannad 24 timmar om dygnet och är väldigt trevliga och hjälpsamma. Dom pratar mycket bra engelska för att vara italienare. (Inte många italienare som pratade engelska av dom jag utväxlade några ord med).

Har du bott i Pisa, vilket hotell bodde du på?

Trevlig resa!
//Charlotte

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.