De Bästa Takbarerna i Bangkok, Thailand

Ni som följer mig vet att jag älskar att besöka takbarer, oavsett vart i världen jag befinner mig. Vill ni läsa alla mina recensioner på de takbarer jag hittills har besökt kan du göra det genom att klicka här så kommer du direkt till den sidan.

Jag har besökt en hel del takbarer även i Bangkok, som kanske har bland de häftigaste takbarerna i hela världen, enligt mig. Jag älskar varenda en, just för att de är så olika och riktigt coola. I det här inlägget delar jag med mig av de takbarer som jag tycker om och som jag starkt kan rekommendera att besöka när du befinner dig i Bangkok.

Bangkok

Sirocco, Bangkok

Här är de bästa takbarerna i Bangkok, Thailand:

Sirocco på Lebua State Tower

Om det är någon takbar du måste besöka i Bangkok så är det Sirocco på Lebua State Tower. Det här är min absoluta favorit takbar med 360 graders utsikt över hela Bangkok. Den här takbaren slår de flesta faktiskt! Du kan äta middag (svindyr dock) på Sirocco restaurangen som ligger i anslutning till baren som heter Sky bar, som delar samma yta på 63:e våningen. Tillsammans heter detta ställe Sirocco Sky Bar Bangkok. Jag skulle rekommendera att komma hit för en drink och gå ut på glasplattformen som omger baren för bäst utsikt. Dresscode gäller här, så skippa flip floppen och t-shirten hemma.

Sirocco, Bangkok

Sirocco, Bangkok

Sirocco, Bangkok

Sirocco, Bangkok

Sirocco, Bangkok

Sirocco, Bangkok

Moon Bar, Vertigo på Banyan Tree Hotell

Även denna bar har dresscode, med andra ord inga flip flop eller t-shirts här heller. Vertigo heter utomhusrestaurangen på våning 61 på Banyan Tree Hotell och takbaren heter Moon skybar. Bägge två ligger högst upp på hotellets utsiktsplats som ser ut som ett skepp, varpå de ligger i varsin ände av det här skeppet. Middag på Vertigo restaurang kostar en del men är faktiskt så värt det! Avrunda middagen med en drink efteråt på Moon Bar, bara några steg bort från Vertigo.

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Vertigo, Bangkok

Red Sky på Centara Grand

Högst upp på shoppingcentret Central World ligger hotellet Centara Grand som har takbaren Red sky som har öppet dagligen från 11.30 – 01.00 och även här är det dresscode som gäller. Red sky har en imponerande 360 graders panoramautsikt från 55: e våningen samt enstor  båge över hela baren som skiftar färg kvällstid.

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Red sky, Bangkok

Octave på Marriott Hotell

Om du inte väljer att besöka Red Sky när solen går ner ska du definitivt åka till Octave takbar på Marriott hotell som ligger på Sukhumvit soi 57 istället när det är dags för solnedgång. Härifrån har du magisk utsikt över hela Bangkok för att inte tala om de riktigt goda drinkarna de gör här. Du hittar Octave takbar på 45:e våningen på Marriot Hotel, tre minuters promenad från Thong Lor Skytrain Station och baren öppnar klockan 17.00 varje dag.

Octave, Bangkok

Escape

Högst upp på EmQuartier shopping centrum hittar du Escape takbar som erbjuder ”downtown beach club” känsla. Det här är Bangkoks senaste tillskott inom takbarer och är ett annorlunda men riktigt häftigt ställe du bara måste besöka. Om inte annat så är det väldigt instagramvänligt och har dagligen öppet mellan 17.00 – midnatt. Du bara måste hit! 🙂

Escape Bangkok

Escape Bangkok

Escape Bangkok

Här kan du läsa fler av mina inlägg om Bangkok:

Mina Topp 3 Bästa Takbarer i Bangkok, Thailand

Besök Red Sky Takbar i Bangkok

Vertigo Takbar i Bangkok, Thailand

Sirocco Takbar i Bangkok, Thailand

Så Här Spenderar Du 48 Timmar i Bangkok, Thailand

Happy Travels!
// Charlotte

1 Comment

  1. Pingback: 20 Måsten Att Göra Som Turist i Bangkok, Thailand - Readyfortakeoff

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.