Om du vill besöka en av de mest sofistikerade takbarerna i Hong Kong, på Kowloon – sidan ska du besöka Aqua Spirit som ligger på 29:e och 30:e våning i One Peking Building. Denna tvåvånings takbar består dels av en fin restaurang på 29:e våningen och ett lika överdådigt barområde på ovanvåningen, dvs 30:e våningen. Det finns ingen utomhusterass här men det gör ingenting för utsikten härifrån är riktigt magnifik och häftig ändå! Aqua Spirit Hong Kong

Aqua Spirit Takbar i Hong Kong

Aqua Spirit har otroligt häftiga fönster som sträcker sig från golv till tak och ligger i en sidovinkel över hela fasaden på byggnaden, vilket ger en fantastisk ram över Hong Kongs skyline och ut över vattnet. Det är lite mystisk inredning men det passar väldigt bra in i den här miljön. Aqua Spirit är en takbar som är värt ett besök tycker jag! Aqua Spirit Hong Kong Aqua Spirit Hong Kong Aqua Spirit Hong Kong Aqua Spirit Hong Kong Aqua Spirit Hong Kong Har du besökt takbaren Aqua Spirit i Hong Kong, hur var din upplevelse? Du kan läsa om mina Top 3 bästa takbarer jag rekommenderar i Hong Kong i det här inlägget! 

Du kan även följa mina äventyr runt om i världen på Instagram här, Facebook här, Bloglovin här eller varför inte börja prenumerera på min Youtube kanal här!

Happy Travels!
// Charlotte

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.